Libnet.ro
UNICEF

13:15

Previziunile din filmul Back to the future care s-au adeverit si altele care nu

Adevărul Adevărul,
Previziunile din filmul Back to the future care s-au adeverit si altele care nu

Back to the future reprezinta o trilogie, iar cea de-a doua parte se desfasoara in 2015, in luna octombrie. Firesc, oamenii au asteptat ziua de 21 octombrie sa vada daca viitorul e ca-n filme. Nu e, dar cateva lucruri se potrivesc. continuă pe Adevărul

Ziua in care ne intoarcem in viitor: ce tehnologii prezise in Back to the Future sunt reale acum

Pentru noi, cei nascuti prin anii 90, Back to the Future este o legenda, nu o simpla serie de filme, iar 21 octombrie 2015 nu e o zi obisnuita, ci e ziua in care ne-am intors in viitor. in filmul Back to the Future II, care a avut chiar mai mult succes decat predecesorul, 21 [] Ziua in care ne intoarcem in viitor: ce tehnologii prezise in Back to the Future sunt reale acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nike va lansa incaltamintea inspirata din Back to the Future

Cei de la Nike au anuntat ca vor lansa anul viitor o pereche de incaltaminte careale carei sireturi se vor putea lega singure. Dupa cum probabil stiti, 21 octombrie 2015 a fost Back to the Future Day, data la care Mart McFly si Doc Brown au ajuns in viitor. Filmul a prezentat o gramada de [] Nike va lansa incaltamintea inspirata din Back to the Future Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lucrarile la doua sectiuni din autostrada Lugoj-Deva, SUSPENDATE. Care este motivul

Lucrarile de executie ale sectiunilor C si D din lotul 4 al Autostrazii Lugoj Deva, de la kilometrul 88+016 la kilometrul 99+500, au fost suspendate dupa ce un control al Inspectoratului de Stat in Constructii a relevat ca nu exista Autorizatia de Construire pentru sectiunile respective, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )