Libnet.ro
UNICEF

07:30

Lucrarile la doua sectiuni din autostrada Lugoj-Deva, SUSPENDATE. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Lucrarile la doua sectiuni din autostrada Lugoj-Deva, SUSPENDATE. Care este motivul

Lucrarile de executie ale sectiunilor C si D din lotul 4 al Autostrazii Lugoj Deva, de la kilometrul 88+016 la kilometrul 99+500, au fost suspendate dupa ce un control al Inspectoratului de Stat in Constructii a relevat ca nu exista Autorizatia de Construire pentru sectiunile respective, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Stat. continuă pe România Liberă

Autostrada Lugoj-Deva este in aer. Motivul?

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a suspendat lucrarile de constructie la doua sectiuni ale lotului 4 al autostrazii Lugoj - Deva, din cauza lipsei autorizatiei de constructie.

CNADNR suspenda lucrarile la 12 km ai autostrazii Lugoj-Deva, din cauza lipsei autorizatiei de construire

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a suspendat lucrarile de constructie la doua sectiuni ale lotului 4 al autostrazii Lugoj - Deva, din cauza lipsei autorizatiei de constructie.

Probleme pe santierul Autostrazii Lugoj - Deva: au fost suspendate lucrarile pe 12 kilometri din Lotul IV, pe care proiectul se afla intr-un stadiu avansat

O decizie curioasa a fost anuntata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania: au fost suspendate lucrarile pe o portiune de circa 12 kilometri din Lotul IV al viitoarei autostrazi Lugoj - Deva, dupa ce Inspectoratul de Stat in Constructii a constat ca societatile nu detin autorizatiile necesare pentru proiect. Astazi, inca se mai lucra pe santierul Lotului IV.

Elevi diagnosticati cu hepatita virala, la doua scoli din Arges

24 de elevi de la doua scoli din judetul Arges au fost diagnosticati cu hepatita virala de tip A, ceea ce a determinat Directia de Sanatate Publica din judet sa demareze o campanie de vaccinare a copiilor. Pe langa elevii diagnosticati deja, alti 11 asteapta sa primeaza rezultatele pentru a afla daca sunt bolnavi.

CNADNR suspenda lucrarile de contructie la autostrada Lugoj-Deva din cauza lipsei autorizatiei de constructie

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a suspendat lucrarile de constructie la doua sectiuni ale lotului 4 al autostrazii Lugoj - Deva, din cauza lipsei autorizatiei de constructie, scrie.

Aproximativ 7,037 milioane persoane au tranzitat cele doua aeroporturi din Bucuresti

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat, in primele noua luni ale anului 2015, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, un trafic aerian de 7. 624 pasageri si 81. 776 miscari de aeronave aterizari si decolari). Din total, pe Aeroportul Henri Coanda s-au inregistrat 7. 901 pasageri si 73. 184 miscari de aeronave, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Aeroporturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )