Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un prezentator TV arunca bomba in cazul Cristi Borcea-Valentina Pelinel

Antena3 Antena3,
Un prezentator TV arunca bomba in cazul Cristi Borcea-Valentina Pelinel

La aceasta ora, din informatiile pe care noi le avem, pot sa spun cu siguranta ca Borcea nu mai vrea aceasta casnicie cu Alina si nu neaparat din cauza faptului ca a aparut la TV aceasta fiind o masura. continuă pe Antena3

Lovitura de teatru in triunghiul amoros Cristi Borcea-Valentina Pelinel-Alina Borcea: Mai apare un copil. Altul

Cristi Borcea s-ar pregati sa devina din nou tata nu doar cu Valentina Pelinel, asa cum sustine toata presa, ci si cu sotia, Alina Borcea. Marturisirea a fost facuta de aceasta, in direct la Pro TV. De dupa.

Cu cine ramane Cristi Borcea? Cu Valentina Pelinel sau cu Alina Borcea?

Valentina Pelinel si Alina Borcea se lupta pentru a ramane singurele partenere de viata ale lui Cristi Borcea. Cu cine va ramane insa acesta odata ce va iesi din arest? Va divorta de Alina si se va insura cu Pelinel, asa cum i-a promis acesteia? .

Gigi Becali face lumina in scandalul anului: Copilul e al lui, i-a dat de la banca samanta

Scandal de proportii dupa ce fostul model Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata. La aflarea vestii, actuala doamna Borcea a spus despre Pelinel ca este o femeie cu moravuri usoare. Gigi Becali, nasul.

Ce i-a spus Cristi Borcea sotiei lui inainte de nunta. I-a confirmat totul despre Valentina Pelinel

Alina Borcea a fost invitata in platoul emisiunii La Maruta unde a vorbit despre socul pe care l-a avut atunci cand a aflat ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea. Confirmarea a venit chiar de la Gigi Becali, intr-un interviu exclusiv Antena 3.

Borcea a cerut-o de nevasta pe Valentina Pelinel? Acest inel anunta o vitoare casatorie

Cristi Brancu a intrat in direct in emisiunea Star Magazin de la Antena Stars si a facut declaratii despre inelul de 20. 000 de euro pe care Valentina Pelinel l-ar fi primit de la Cristi Borcea. Conform spuselor.

Reactie socanta a sotiei lui Cristi Borcea cand a aflat ca Valentina Pelinel este gravida

Anul 2016 incepe in forta pentru lumea mondena autohtona. Valentina Pelinel a anuntat, luni seara, ca urmeaza sa devina mama. Vestea vine la cateva zile dupa ce aceasta a fost surprinsa in vizita la.

Valentina Pelinel, primul interviu dupa ce a anuntat ca este insarcinata

Valentina Pelinel a anuntat ieri ca este insarcinata pentru prima data. Desi nu a mentionat cine este tatal copilului, mai toti cred ca este vorba de Cristi Borcea, cel cu care fostul model ar avea o relatie de ceva timp. Iata cum arata vedeta in luna a sasea de sarcina si ce spune de situatia inedita in care se afla.

Cristi Borcea, un nou scandal de proportii. Ce spune Gigi Becali despre copilul lui Borcea

Gigi Becali nu crede ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea. Latifundiarul din Pipera s-a aratat deranjat de o presupusa idila intre finul sau, Cristi Borcea si renumitul model. Eu am un fin.

Valentina Pelinel, dezvaluiri surpriza despre tatal copilului

Fosta sotie a pedelistului Cristian Boureanu, Valentina Pelinel, a anuntat ca este gravida, dar numele tatalui pare un mister. Asta desi presa tabloida sustine ca acesta ar fi Cristi Borcea, dinamovistul aflat.

Valentina Pelinel, acuzata de Alina Borcea ca-i strica familia

Dupa ce Valentina Pelinel a anuntat ieri ca este insarcinata si va avea un baietel, Alina Vidican o acuza pe Valentina ca incearca sa-i strice familia si spune ca Borcea nu va divorta niciodata de ea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )