Libnet.ro
UNICEF

09:15

PRIMA DECLARATIE A LUI VOICULESCU DUPA ELIBERARE: Mi-au fost furati 3 ani din viata! Marturisiri din puscarie si planurile de viitor ale mogulului (VIDEO)

B1 B1,
PRIMA DECLARATIE A LUI VOICULESCU DUPA ELIBERARE: Mi-au fost furati 3 ani din viata! Marturisiri din puscarie si planurile de viitor ale mogulului (VIDEO)

Dan Voiculescu a fost eliberat dupa aproape 3 ani de puscarie. Omul de afaceri a fost eliberat direct din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde fusese internat vineri pentru ocluzie. continuă pe B1

Dan Voiculescu, prima declaratie dupa decizia de eliberare: Mi-au fost furati trei ani din viata, acesti trei ani nu mi-i va da nimeni inapoi

Dan Voiculescu a facut prima declaratie dupa decizia definitiva a judecatorilor de a-l elibera. Profesorul Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar, unde fusese internat in urma cu.

Prima reactie a lui Dan Voiculescu, dupa ce a aflat ca va scapa de puscarie

Fondatorul postului Antena 3 Dan Voiculescu, a facut, marti dupa-amiaza, primele declaratii, dupa decizia judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti de a-l elibera din inchisoare, dupa ce a efectuat trei ani din sentinta de 10, in dosarul ICA.

Prima reactie din PSD, dupa ultimele informatii ale lui Kovesi despre dosarul Dragnea-Tel Drum

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus duminica, dupa interviul in care Kovesi vorbeste despre dosarul Dragnea-Tel Drum, ca informatiile sunt niste.

Fratele presedintelui din Iran, eliberat pe cautiune dupa ce a fost arestat pentru delicte financiare

Hossein Fereydoun, fratele si in acelasi timp si consilierul special al presedintelui din Iran, Hassan Rohani, a fost eliberat marti pe cautiune dupa ce a fost arestat la finalul saptamanii trecute.

Cornel Gales, declaratii surpriza, dupa ce a fost fotografiat in compania unei blonde

Cornel Gales, declaratii incredibile dupa ce a fost fotografiat in compania unei blonde, scrie Antena Stars. Aratat cu degetul si blamat de familia Ilenei Ciuculete pentru ca si-ar fi refacut viata la.

Un barbat a murit, un altul este in stare grava, dupa ce au fost atacati de un roi de albine

O barbat a murit, iar un altul este in stare grava, dupa ce, luni dupa-amiaza, au fost atacati de un roi de albine, pe un camp din apropierea localitatii iesene Movileni, informeaza IPJ Iasi.

Un iesean a murit dupa ce a fost atacat de un roi de albine

Un barbat dintr-o comuna ieseana a murit dupa ce a fost atacat de un roi de albine, in timp ce se deplasa cu caruta in zona localitatii Helesteni. Fratele acestuia, aflat in acelasi atelaj,.

DRAMA in Pitesti: Fiul unui profesor a ajuns in COMA dupa ce a fost SNOPIT iN BATAIE si iNJUNGHIAT

Cezar Peligrad, fiul unui profesor de matematica a ajuns in coma la Spitalul de Urgenta de Pitesti, dupa ce a fost snopit in bataie si injunghiat de trei barbati, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )