Libnet.ro
UNICEF

12:45

Prima imagine cu presedintele Senatului, Crin Antonescu, in concediu! (FOTO)

B1 B1,
Prima imagine cu presedintele Senatului, Crin Antonescu, in concediu! (FOTO)

Revista Kamikaze vine cu o fotografie in exclusivitate pe pontul de Facebook. Este vorba de prima imagine cu presedintele Senatului, Crin Antonescu, din recentul concediu din care tot evita sa se reintoarca la. continuă pe B1

Andrei Plesu: Crin Antonescu este o nulitate volubila. Victor Ponta, un incepator veleitar cu un zambet fudul si smecher

Pentru parcursul antieuropean si faptele iresponsabile pentru Romania sunt vinovati, in opinia scriitorului Andrei Plesu, fostul presedinte interimar Crin Antonescu si seful Guvernului, Victor Ponta. intr-un.

Prima imagine cu noua decapotabila Opel Cascada

Opel isi imbogateste gama de modele cu un model decapotabil. Denumit Cascada, noul autoturism este dezvaluit de prima imagine publicata de producatorul auto german. Debutul pe piata va avea loc la inceputul anului viitor.

Plenul Senatului a aprobat, in absenta lui Crin Antonescu, noua componenta a Biroului Permanent

Plenul Senatului a aprobat marti, in prima sedinta din sesiunea parlamentara noua componenta a Biroului Permanent al acestei Camere a Parlamentului, prezidata, in absenta luiCrin Antonescu, de Petru.

Petru Filip, desemnat oficial de Antonescu sa conduca Senatul si pe 5 septembrie

Petru Filip, vicepresedintele Senatului, va conduce Senatul si miercuri, 5 septembrie, in urma unei decizii semnate chiar de presedintele Senatului, Crin Antonescu. Antonescu a semnat, marti, o decizie,.

Anca Boagiu: Crin Antonescu este un copil razgaiat. I-a placut la Cotroceni si acum s-a suparat si nu a mai venit la lucru

Senatorul PDL, Anca Boagiu, a declarat luni seara, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca Antonescu nu a venit luni la serviciu, apreciind ca acesta este suparat ca a fost dat afara de la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )