Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prima imagine Samsung Galaxy S4 mini, scapata pe un site oficial al companiei (FOTO)

B1 B1,
Prima imagine Samsung Galaxy S4 mini, scapata pe un site oficial al companiei (FOTO)

Cu toate ca Samsung nu a anuntat oficial lansarea modelului Samsung Galaxy S4 mini, imaginea smarphone-ului a aparut pe un site oficial de aplicatii al unei companii sud-coreene, scrie Mashable. Varianta mini a. continuă pe B1

Prima imagine Samsung Galaxy S4 mini, postata pe un site al unei companii sud-coreene (FOTO)

Cu toate ca Samsung nu a anuntat oficial lansarea modelului Samsung Galaxy S4 mini, imaginea smarphone-ului a aparut pe un site oficial de aplicatii al unei companii sud-coreene, scrie Mashable. Varianta mini a.

Samsung Galaxy S4 mini si-a facut aparitia pe un site oficial al companiei

In ciuda faptului ca Samsung nu a anuntat oficial Samsung Galaxy S4 mini, smartphone-ul si-a facut aparitia pe site-ul de aplicatii al companiei sud-coreene, potrivit TechCrunch.

Samsung Galaxy S4 vandut de Google ar putea avea un concurent neasteptat. HTC One, urmatorul telefon cu Android pur

Samsung Galaxy S4 ar putea sa nu mai fie singurul smartphone de top cu Android pur, ci HTC One ar putea capata o versiune de Android nemodificata de catre HTC. Deocamdata este un zvon, dar cel care il lanseaza a preconizat ca Google va prezenta Samsung Galaxy S4 cu Android pur si a avut dreptate.

Samsung Galaxy S4 are o camera foto mai buna decat iPhone 5, dar tot Nokia e lider

Samsung Galaxy S4 iPhone 5 sunt doua telefoane populare si dotate cu camere foto foarte bune, dar care telefon ofera cea mai mare performanta? O echipa de experti din Franta le-a testat si au venit cu o concluzie: Galaxy S4 castiga.

Apple sustine ca Samsung Galaxy S4 incalca cinci brevete ale companiei

Compania americana Apple sustine ca cel mai no telefon varf de gama al sud-coreenilor de la Samsung, Galaxy S4, incalca cinci patente, potrivit Computer World.

HTC pregateste un rival pentru Samsung Galaxy S4.

HTC One se pare ca va avea si un frate mai mare, dupa ce au aparut informatii ca HTC pregateste lansarea unui terminal cu ecran mai mare, chiar daca cel de 4,7 inci este vedeta din 2013. Noul model va fi, din punct de vedere tehnic, la fel ca actualul HTC One, insa diagonala ecranului va fi cuprinsa undeva intre cinci si sase inci, conform informatiilor celor de la Pocket-Lint, preluate de playtech. ro. O astfel de politica a avut si Samsung, care a lansat Galaxy S4. Daca aceste zvonuri se vor .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )