Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prima poza cu Sebastian Ghita dupa ce a fost prins. Ce facea in momentul in care a fost retinut - FOTO in articol

Antena3 Antena3,
Prima poza cu Sebastian Ghita dupa ce a fost prins. Ce facea in momentul in care a fost retinut - FOTO in articol

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut de politisti in cursul noptii de joi spre vineri. in urma activitatilor investigative complexe si a informatiilor furnizate. continuă pe Antena3

Detaliul ciudat din prima poza cu Sebastian Ghita, dupa ce a fost prins. Ce au observat oamenii - FOTO

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut de politisti in cursul noptii de joi spre vineri. Sebastian Ghita a fost legitimat in noaptea de joi spre vineri de politia sarba.

Sebastian Ghita a fost prins la Belgrad. Afaceristul s-a legitimat cu acte false si era insotit de fratele sau (VIDEO)

UPDATE: Sebastian Ghita a fost prins joi noapte, in jurul orei 23. El si fratele sau au fost vazuti pe aceeasi strada. Cand politistii sarbi le-au cerut actele, Ghita a prezentat acte.

Sebastian Ghita a fost prins la Belgrad. Afaceristul s-a legitimat cu acte false si era insotit de fratele sau

UPDATE:Carmen Dan, Ministrul de Interne, a declarat ca Sebastian Ghita a fost prins de catre politistii sarbi, in baza informatiilor primite de la Politia Romana. Totusi, aceasta a.

Sebastian Ghita a fost prins. Detaliile retinerii celui mai cautat roman

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, in acest moment fiind in custodia politistilor sarbi. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia.

BREAKING NEWS. Fostul deputat fugar Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad. Politia Romana: Mogulul a prezentat, pentru legitimare, documente false. Acesta a pretins ca este sloven. Cand va putea fi adus in tara

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad Sebastian Ghita a fost prins si retinut azi-noapte in Belgrad. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata de Politia Romana. In momentul in care a fost gasit, Sebatian Ghita s-a legitimat cu documente false, cu insemne ale unui stat din uniunea Europeana.

BREAKING NEWS. Fostul deputat fugar Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad. Politia Romana: Mogulul a prezentat, pentru legitimare, documente false. Acesta a pretins ca este sloven

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad Sebastian Ghita a fost prins si retinut azi-noapte in Belgrad. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata de Politia Romana. In momentul in care a fost gasit, Sebatian Ghita s-a legitimat cu documente false, cu insemne ale unui stat din uniunea Europeana.

Cum arata Sebastian Ghita dupa 4 luni de la disparitia sa brusca (FOTO)

Sebastian Ghita a fost identificat de catre politistii din Belgrad in timp ce incerca sa intre in Serbia, legitimandu-se cu un pasaport fals. Acesta era insotit de fratele sau, si.

Sebastian Ghita a fost retinut la Belgrad

ACTUALIZARE Dan Andronic: Nu m-am intalnit cu Ghita la Belgrad Jurnalistul Dan Andronic, despre care au aparut informatii in presa ca s-ar fi intalnit cu Sebastian Ghita in Serbia, a negat, din nou, acest lucru, dupa prinderea fostului deputat. Dan Andronic se intreaba pe Facebook daca Ghita a fost prins sau s-a lasat prins . Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, potrivit Politiei Romane. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era impreuna cu fratele sau in momentul capturarii. Aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura aproximativ o luna, in conditiile in care Romania nu are un acord de extradare cu Serbia, au declarat, vineri, surse judiciare, pentru News. ro. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a precizat, la Digi 24, ca procedurile de extradare vor incepe abia dupa ce autoritatile sarbe vor solutiona dosarul penal deschis lui Ghita pentru ca a prezentat acte false. Ministrul de Interne a adaugat ca politistii romani se vor deplasa in Serbia pentru a-l aduce pe Sebastian Ghita in tara dupa ce se vor finaliza procedurile de extradare.

Sebastian Ghita a fost prins in Serbia, iar internetul s-a umplut cu glume [FOTO]

Faptul ca Sebastian Ghita a fost prins in Serbia a fost stirea zilei, dar a fost si mema zilei, Facebook umplandu-se cu fel de fel de glume la adresa omului de afaceri care s-a aflat, pana acum, in urmarire internationala. Cercetat pentru spalare de bani, santaj, mita, dezvaluirea de informatii confidentiale, dar si alte fapte [].

Sebastian Ghita a fost prins la Belgrad. IGPR: Fugarul s-ar fi legitimat cu acte false

UPDATE: Politistii romani au colaborat cu politisti din alte state in acest caz. Acum, acestia lucreaza cu cei sarbi pentru procedurile legale in astfel de situatii, a precizat, pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )