Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata Sebastian Ghita dupa 4 luni de la disparitia sa brusca (FOTO)

B1 B1,
Cum arata Sebastian Ghita dupa 4 luni de la disparitia sa brusca (FOTO)

Sebastian Ghita a fost identificat de catre politistii din Belgrad in timp ce incerca sa intre in Serbia, legitimandu-se cu un pasaport fals. Acesta era insotit de fratele sau, si. continuă pe B1

Traseul lui Sebastian Ghita dupa fuga din tara. Afaceristul ar fi trecut prin zece tari europene

Serbia nu ar fi fost singura tara in care fugarul Sebastian Ghita s-ar fi ascuns. Potrivit informatiilor furnizate de Politia Romana, patronul RTV ar fi trecut, in aceste patru luni, prin zece t.

Detaliul ciudat din prima poza cu Sebastian Ghita, dupa ce a fost prins. Ce au observat oamenii - FOTO

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut de politisti in cursul noptii de joi spre vineri. Sebastian Ghita a fost legitimat in noaptea de joi spre vineri de politia sarba.

Primele reactii ale familiei si vecinilor fugarului Sebastian Ghita, dupa aflarea vestii retinerii lui in Serbia: Nu l-a judecat nimeni, de ce e alergat asa?

Sotia fostului deputat Sebastian Ghita a refuzat sa faca declaratii cu privire la vestea gasirii si retinerii mogulului IT in Belgrad.

Prima poza cu Sebastian Ghita dupa ce a fost prins. Ce facea in momentul in care a fost retinut - FOTO in articol

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut de politisti in cursul noptii de joi spre vineri. in urma activitatilor investigative complexe si a informatiilor furnizate.

Reactia halucinanta a unui vecin al lui Sebastian Ghita, dupa ce fostul deputat a fost prins. A fost un...

Unul dintre vecini a declarat ca omul de afaceri este alergat, desi nu a fost judecat. Ca vecin a fost un baiat deosebit. in primul rand ca nu l-a judecat nimeni, dom`ne! A dat.

Jurnalistul Dan Andronic, despre care s-a vehiculat ca s-ar fi intalnit anterior cu Sebastian Ghita, la Belgrad: A fost prins sau s-a lasat prins?

Jurnalistul Dan Andronic, audiat pe 24 martie de politisti in legatura cu disparitia lui Sebastian Ghita, dupa ce in spatiul public au aparut informatii referitoare la o intalnire pe care ar fi avut-o cu fostul deputat, sustine, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca exista posibilitatea ca el sa se fi lasat prins, joi seara, la Belgrad.

Fimul disparitiei lui Sebastian Ghita

Pe 5 ianuarie, un complet de la instanta suprema a emis un mandat de arestare in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita, dupa ce acesta a disparut si nu s-a mai prezentat la IPJ Prahova,.

Filmul disparitiei lui Sebastian Ghita

Pe 5 ianuarie, un complet de la instanta suprema a emis un mandat de arestare in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita, dupa ce acesta a disparut si nu s-a mai prezentat la IPJ Prahova,.

Un lucru extrem de bun. Sorin Grindeanu, prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita: Vom urma procedurile pentru aducerea in tara

Sebastian Ghita a fost capturat in noaptea de joi spre vineri in timp ce se afla in Serbia. Acest lucru vine dupa aproape 5 luni de la disparitia, perioada in care a fost urmarit si.

Cine este presupusa amanta a lui Sebastian Ghita care ar fi contribuit la capturarea acestuia: Aceasta este proprietarea unui important lant de magazine (FOTO)

Sebastian Ghita a fost prins in noaptea de joi spre vineri in apropriere de Belgrad la aproape 5 luni de la disparitia acestuia de sub radarul autoritatilor romane. Fostul deputat a fost prins.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2024 seconds )