Libnet.ro
UNICEF

10:45

Prima reactie din partea PSD referitoare la demisia lui Dragnea. Codrin Stefanescu: Nu vor reusi

Antena3 Antena3,
Prima reactie din partea PSD referitoare la demisia lui Dragnea. Codrin Stefanescu: Nu vor reusi

Prima reactie PSD in legatura cu acea presupusa scrisoare prin care s-ar cere demisia lui Liviu Dragnea. PSD nu e un partid de lideri, e un partid de mase, care are un lider. PSD are niste reguli. continuă pe Antena3

Teodor Melescanu, prima REACTIE dupa s-a ales cu DOSAR PENAL pentru ca si-ar fi numit fiul consul la Strasbourg

Teodor Melescanu a avut, joi, prima reactie, dupa ce Parchetul General a inceput o urmarire penala in rem, dupa o plangere depusa pe numele sau pentru ca si-ar fi numit fiul consul la Strasbourg. Ministrul.

Reactie din CSM la posibilitatea unei amnistii

Victor Alistar, membru CSM, a comentat la Antena 3 posibilitatea ca Executivul sa dea o amnistie, spunand ca mai bine-venita ar fi o solutie din partea Parlamentului. Solutia apartine legislativului si.

Prima reactie a lui Iohannis dupa acuzatiile ca protestul diasporei ar fi fost finantat din strainatate. Ce atac lanseaza la adresa PSD-ALDE pe tema Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu are niciun fel de date ca protestul diasporei ar fi putut fi finantat din afara tarii. De asemenea, acesta a criticat PSD-ALDE pentru faptul ca urmaresc ciopartirea legislatiei, ceea ce pune probleme in ceea ce priveste demersul Romaniei de a adera la Spatiul Schengen.

Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor

Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca! Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze atat din fruntea partidului cat si de la sefia Camerei Deputatilor, informeaza Digi24. Acest anunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )