Libnet.ro
UNICEF

08:45

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a intrat in istorie drept primul presedinte american pus sub acuzare de doua ori. VIDEO

B1 B1,
Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a intrat in istorie drept primul presedinte american pus sub acuzare de doua ori. VIDEO

Camera Reprezentantilora votatmiercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA,Donald Trump. Acesta devine primul presedinte din istoria SUA care este pus sub acuzare de. continuă pe B1

Politicienii francezi, solidari cu Donald Trump in contextul excluderii sale de pe retelele sociale: Nicio reactie din partea oamenilor politici din Romania

Politicienii francezi se pozitioneaza de partea lui Donald Trump, presedintele american in exercitiu, in contextul in care acesta a fost exclus de pe retelele sociale dupa violentele care au avut loc in urma.

Donald Trump, mesaj halucinant dupa punerea sa sub acuzatie. Ce le promite oamenilor

Donald Trump este primul presedinte care scrie istorie in SUA, fiind pus de doua ori sub acuzare pe parcursul unui mandat. Acesta a fost gasit vinovat de Camera Reprezentantilor pentru incitare la insurectie, in data de 6 ianuarie, in urma protestelor violente lansate asupra Capitoliului. Mesajul lui Donald Trump a fost transmis catre presa Majoritatea .

Donald Trump si Mike Pence, prima intalnire dupa violentele de la Capitoliu. Ce au discutat cei doi in Biroul Oval

Presedintele si vicepresedintele in exercitiu, Donald Trump si Mike Pence, s-au intalnit luni pentru prima oara dupa violentele de la Capitoliul SUA, care s-au petrecut in timp ce Pence prezida sedinta in.

Actiunile Twitter au scazut cu 8% dupa suspendarea contului lui Donald Trump

Actiunile Twitter listate in Germania au scazut cu 8% luni, prima zi de tranzactionare dupa ce reteaua sociala a suspendat permanent contul lui Donald Trump, care avea 88 de milioane de urmaritori, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Actiunile Twitter au scazut dupa ce compania a suspendat permanent contul lui Donald Trump

Actiunile Twitter au scazut cu 12,3% luni, in prima zi de tranzactionare de cand compania de socializare a suspendat definitiv contul presedintelui Donald Trump. Twitter a declarat vineri tarziu ca a.

GERMANIA: Actiunile Twitter au scazut cu 8% dupa suspendarea contului lui Donald Trump

Actiunile Twitter listate in Germania au scazut cu 8% luni, prima zi de tranzactionare dupa ce reteaua sociala a suspendat permanent contul lui Donald Trump, care avea 88 de milioane de urmaritori, transmite Reuters.

CNN: Congresul SUA a initiat actul de acuzare a lui Donald Trump

Democratii au depus luni la Camera Reprezentantilor un act de acuzare impotriva lui Donald Trump. Este prima etapa catre deschiderea formala asteptata in aceasta saptamana a unei a doua proceduri de destituire a presedintelui american. Donald Trump e acuzat ca a instigat la violenta la Capitoliu.

Donald Trump a ramas si fara canalul de YouTube, dupa amenintarea cu boicotul

Dupa ce a pierdut accesul la majoritatea conturilor sale online, incepand cu Twitter si Facebook, Donald Trump a pierdut si accesul la contul sau de YouTube. Perceptia generala este ca.

Ce se va intampla in America daca Donald Trump va fi demis. Vestile sunt infioratoare

Inceputul de an 2021 a gasit America in plina tensiune, revolte de strada siatacul asupra bastionului democratiei americane, Capitoliul. Lucrurile pare ca iau un traseu si mai tensionat, iar FBI este in alerta, dupa ultimele informatii din presa americana. Pierderea alegerilor si declaratiile extremiste ale actualului presedinte, Donald Trump, au adus America in pragul unui .

Donald Trump a ramas si fara YouTube: I-a fost interzis accesul pentru cel putin o saptamana

YouTube a anuntat marti ca a suspendat canalul fostului presedinte american, Donald Trump, si a sters un videoclip pentru ca a incalcat politica platformei prin incitare la violenta, dupa asaltul de saptamana trecuta asupra Capitoliului american de catre suporterii presedintelui.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )