Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prima reactie a lui Iohannis, dupa votul in cazul Sova

România Liberă România Liberă,
Prima reactie a lui Iohannis, dupa votul in cazul Sova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa ce Senatul a respins cererea DNA de retinere si arestare preventiva a lui Dan Sova, ca prin acest vot institutia a obstructionat procesele din Justitie. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, dupa votul Senatului in cazul Dan Sova: E din ce in ce mai greu de lucrat cu acest Parlament si aceasta majoritate

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat regretul ca Senatul a votat impotriva cererii justitiei de retinere a lui Dan Sova si a apreciat ca, prin acest vot, Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie, apeland la tertipuri procedurale.

Liberalii contesta la Curtea Constitutionala votul in cazul Sova

Senatorul PNL, Mario Oprea, a anuntat, marti, ca liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala procedura prin care s-a votat la Senat cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a social-democaratului Dan Sova.

BLOCAJ in comisia juridica in cazul Sova: Votul este egal. Boboc: PSD nu mai stie ce tertipuri sa gaseasca, pentru a amana

Update 11. 18 - Rezultatul votului dat in Comisia juridica in cazul Sova este unul negativ, a spus, marti, presedintele Comisiei Juridice din Senat, Catalin Boboc. Propunerea mea nu a intrunit.

Basescu, despre cazul Sova: in acelasi Parlament al Romaniei pentru doamna Udrea s-au facut trei cereri de arestare in doua ore. inseamna ca Parlamentul lucreaza politic (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basecu a vorbit marti despre cazul Sova, precizand ca intrega evolutie a situatiei arata ca Parlamentul lucreaza politic. Eu nu as vrea sa il comentez dar v-as aduce.

Catalin Boboc, despre blocajul din cazul Sova: Rezultatul votului e unul nefavorabil. Cu un singur om puteam sa ajungem la o concluzie

Presedintele Comisiei juridice a Senatului a vorbit marti despre discutiile din comisie, referitoare la cazul Sova, in conditiile in care de la intrunirea comisiei juridice a lipsit reprezentantul UDMR, altfel.

Iohannis, reactie dura dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova: Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de facebook, referindu-se la votul in cazul lui Dan Sova, ca Parlamentul continua sa impiedice justitia sa actioneze. Seful statului a subliniat ca este din ce.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce a fost reclamat la CSM: in cazul judecatorului Danilet v-ati facut ca ploua. Cine e din sistem are voie, noi ceilalti nu! Corect? Spuneti direct si ne supunem!

Victor Ponta reactioneaza dupa ce judecatorul Alexandru Serban l-a reclamat la CSM pentru comentariile facute in cazul condamnarii lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul. Ponta este deranjat de faptul ca el.

Comisia juridica a Senatului nu a reusit sa se pronunte in cazul Sova

Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a anuntat ca in Comisia juridica au fost 5 voturi pentru si 5 impotriva pe proiectul de hotarare privind cazul Dan Sova.

Comisia juridica a Senatului nu a reusit sa se pronunte in cazul Sova

ACTUALIZARE 11:41 Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a anuntat, marti, ca in Comisia juridica au fost 5 voturi pentru si 5 impotriva pe proiectul de hotarare privind cazul Dan Sova.

Comisia juridica din Senat urmeaza sa formuleze un proiect de hotarare in cazul Sova

Senatorii juristi vor lua din nou in discutie, astazi, cazul Dan and Sova, urmand sa formuleze un proiect de hotarare referitor la modul in care trebuie aplicata decizia CCR prin care a fost declarata neconstitutionala Hotararea Senatului privind rezultatul votului exprimat in urma cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a senatorului PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )