Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima sectie de votare inchisa, in Noua Zeelanda, si primele rezultate: Klaus Iohannis pe primul loc, urmat de Monica Macovei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima sectie de votare inchisa, in Noua Zeelanda, si primele rezultate: Klaus Iohannis pe primul loc, urmat de Monica Macovei

Prima sectie unde procesul de votare a luat sfarsit este Noua Zeelanda/Auckland, datorita diferentelor de fus orar. Aici, procesul de votare a inceput sambata, la ora 20:00 ora Romaniei. Potrivit rezultatelor publicate de HotNews. ro , Klaus Iohannis,. continuă pe Wall-Street Ro

Noua Zeelanda. Prima sectie de votare inchisa: Klaus Iohannis pe primul loc

Prima sectie unde procesul de votare a luat sfarsit este Noua Zeelanda/Auckland, datorita diferentelor de fus orar. Au fost inregistrate 129 de voturi, iar cele mai multe au fost obtinute de candidatul ACL, Klaus Iohannis, potrivit informatiilor furnizate de stiripesurse. ro.

MAE: Romanii din Noua Zeelanda sunt primii care voteaza. Ultimii ajung la urne romanii de pe coasta de vest a SUA

Datorita diferentelor de fus orar, votul pentru alegerile prezidentiale incepe in afara tarii, la sectia de votare din Noua Zeelanda/Auckland, in cursul serii de sambata, la ora 20. 00, ora Romaniei ora.

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii din Noua Zeelanda voteaza la aceasta ora la sectia de vot din Auckland

Procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea presedintelui Romaniei a inceput in afara tarii la sectia de votare organizata in Noua Zeelanda Auckland), sambata, la ora 20. 00, la ora.

Votul pentru alegerea presedintelui Romaniei a inceput in Noua Zeelanda

Procesul de votare pentru alegerea presedintelui Romaniei a inceput in afara tarii la sectia de votare organizata in Noua Zeelanda Auckland), sambata, la ora 20. 00, la ora Romaniei, avand in vedere diferenta de fus orar.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, prima victorie in Noua Zeelanda: cum arata clasamentul in care e castigator detasat

Romanii din Noua Zeelanda, care si-au exercitat primii dreptul la vot, au optat, cu majoritate de voturi, pentru candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis.

Romanii din diaspora pot vota la 294 de sectii; primii voteaza cei din Noua Zeelanda

Ministerul de Externa a trimis 600. 000 de buletine de vot pentru cele 294 de sectii de votare din strainatate, pentru cei trei milioane de romani care traiesc in afara tarii.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum asteapta partidele primele rezultate: Firea se rafuieste cu ambasadorii

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al lui Victor Ponta, i-a acuzat pe presedintii sectiilor de votare din diaspora sa uite ca au fost numiti de Traian Basescu si sa nu mai boicoteze procesul electoral. De fapt, romanii din strainatate stau la cozi infernale pentru ca Guvernul nu a organizat mai multe sectii de vot.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )