Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primaria Alba Iulia imprumuta peste 20 de milioane de euro pentru investitii destinate Centenarului. Lista proiectelor

Adevărul Adevărul,
Primaria Alba Iulia imprumuta peste 20 de milioane de euro pentru investitii destinate Centenarului. Lista proiectelor

Primaria Alba Iulia imprumuta 100 de milioane de lei, prin emisiune de obligatiuni municipale, pentru realizarea unor investitii publice in oras. cele mai importante se refera la restaurarea Palatului Principilor, construirea unui baze sportive cu strand public si finantarea ansamblului memorial al Marii Uniri. continuă pe Adevărul

EXIMTUR estimeaza realizarea unei cifre de vanzari de peste 54 milioane euro in 2017

Compania Eximtur estimeaza realizarea unei cifre de vanzari de peste 54 milioane euro in 2017, dintre care peste 10 milioane euro numai pentru vacante pe litoralul romanesc.

Danubius Hotels Group estimeaza o cifra de afaceri de peste 9 milioane euro

Grupul hotelier Danubius estimeaza o cifra de afaceri de 9,1 milioane de euro si un rezultat financiar net de 1,7 milioane euro, in 2017.

Danubius Hotels Group estimeaza o cifra de afaceri de peste 9 milioane euro

Grupul hotelier Danubius estimeaza o cifra de afaceri de 9,1 milioane de euro si un rezultat financiar net de 1,7 milioane euro, in 2017. arpad Godra, directorul de vanzari al grupului hotelier a precizat: Anul acesta am inceput un pic ezitant in ceea ce priveste asteptarile noastre financiare.

Inventarul pagubelor produse de furtuna de duminica la Alba Iulia: 14 acoperisuri si 18 masini distruse sau avariate

Serviciul Voluntar de Situatii de Urgenta Alba Iulia a inventariat pagubele produse pe raza municipiului in urma furtunii violente ce a avut loc duminica, 17 septembrie. Rafalele de vant de o intensitate deosebita au produs pagube prin distrugerea de acoperisuri, desradacinarea si ruperea mai multor arbori, avarierea mai multor autovehicule si doborarea unui stalp de electricitate.

Eximtur estimeaza vanzari de 10 milioane euro din vacantele pe litoral

Compania Eximtur estimeaza vanzari de peste 10 milioane de euro in 2017 numai pentru vacantele pe litoralul romanesc. Cresterea de vanzari pentru alte destinatii in Romania este de peste 50%, statiunile balneare clasice fiind in top.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 8 milioane euro

Opt din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi, in contextul in care lichiditatea totala a fost de 36,5 milioane de lei 7,94 milioane euro), mai mare decat de cea de ieri 5,4 milioane de euro).

Holocaustul evreilor romani in viziunea regizorului Radu Jude.Peste 100 de cinefili la proiectia filmului Tara moarta in Cetatea Alba Iulia

Evenimentul nu a fost doar o simpla vizionare de film, in final avand loc o dezbatere pe tema realitatilor si consecintelor Holocaustului in Romania. Proiectia a avut loc duminica, 17 septembrie, in organizarea asociatiei Forum Apulum, cu sustinerea Lions Club Alba Iulia.

Accident mortal intr-o intersectie din Alba Iulia: un barbat de 65 de ani aflat pe bicicleta, acrosat de un autoturism

Un barbat in varsta de 65 de ani, aflat pe bicicleta, a murit joi dupa ce a fost lovit de un autoturism, intr-un sens giratoriu din Alba Iulia.

Paralela 45 estimeaza o cifra de afaceri in crestere cu 22%, la peste 50 de milioane euro

Touroperatorul Paralela 45 estimeaza ca incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri in crestere cu 22%, la peste 50 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei.

Liviu Pop: Baronii manualelor au anual peste 100 de milioane euro/ Doar 10% dintre auxiliarele folosite au avut aviz MEN/ Am mostenit manualul de sport

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi la Antena 3 ca baronii manualelor obtin anual pe zona de auxiliare undeva peste 100 de milioane de euro. Ministrul mai spune ca ca doar 10% dintre auxiliarele care au fost folosite in sistemul de invatamant in ultimii 3-4 ani au avut aviz de la MEN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )