Libnet.ro
UNICEF

09:15

Accident mortal intr-o intersectie din Alba Iulia: un barbat de 65 de ani aflat pe bicicleta, acrosat de un autoturism

Adevărul Adevărul,
Accident mortal intr-o intersectie din Alba Iulia: un barbat de 65 de ani aflat pe bicicleta, acrosat de un autoturism

Un barbat in varsta de 65 de ani, aflat pe bicicleta, a murit joi dupa ce a fost lovit de un autoturism, intr-un sens giratoriu din Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Holocaustul evreilor romani in viziunea regizorului Radu Jude.Peste 100 de cinefili la proiectia filmului Tara moarta in Cetatea Alba Iulia

Evenimentul nu a fost doar o simpla vizionare de film, in final avand loc o dezbatere pe tema realitatilor si consecintelor Holocaustului in Romania. Proiectia a avut loc duminica, 17 septembrie, in organizarea asociatiei Forum Apulum, cu sustinerea Lions Club Alba Iulia.

Primaria Alba Iulia imprumuta peste 20 de milioane de euro pentru investitii destinate Centenarului. Lista proiectelor

Primaria Alba Iulia imprumuta 100 de milioane de lei, prin emisiune de obligatiuni municipale, pentru realizarea unor investitii publice in oras. cele mai importante se refera la restaurarea Palatului Principilor, construirea unui baze sportive cu strand public si finantarea ansamblului memorial al Marii Uniri.

Inventarul pagubelor produse de furtuna de duminica la Alba Iulia: 14 acoperisuri si 18 masini distruse sau avariate

Serviciul Voluntar de Situatii de Urgenta Alba Iulia a inventariat pagubele produse pe raza municipiului in urma furtunii violente ce a avut loc duminica, 17 septembrie. Rafalele de vant de o intensitate deosebita au produs pagube prin distrugerea de acoperisuri, desradacinarea si ruperea mai multor arbori, avarierea mai multor autovehicule si doborarea unui stalp de electricitate.

VIDEO Un sofer din Alba il face knockout pe un barbat din Hunedoara dupa o altercatie in trafic

Un sofer din Cugir, judetul Alba, i-a aplicat un pumn in zona fetei unui tanar din judetul Hunedoara. Cei doi au oprit intr-o statie de carburanti dupa o altercatie in trafic, pentru a-si regla conturile. Victima a cazut inconstienta pe asfalt.

Un barbat a descarcat de pe internet imagini sexuale cu minori. Dupa 1 an si-a primit pedeapsa in justitie

Un barbat din Alba si-a primit pedeapsa in instanta pentru pentru savarsirea infractiunii de pornografie infantila.

FOTO Un barbat readuce la viata un sat romanesc parasit: a facut o ferma de cai si reabiliteaza casa dupa casa

Satul Rachis din Alba, parte componenta a comunei Miraslau, are in prezent, oficial, doar doi locuitori. Unul dintre acestia este Iulian Docea, de 40 de ani, care, dupa 15 ani de munca in strainatate, s-a hotarat sa investeasca banii castigati in readucerea la viata a satului in care a copilarit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )