Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei, anunt de ULTIMA ORA despre participarea la Targul de Turism al Romaniei

B1 B1,
Primaria Capitalei, anunt de ULTIMA ORA despre participarea la Targul de Turism al Romaniei

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) anunta ca participa la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, care se desfasoara in Pavilioanele B1-B2 din Centrul Expozitional Romexpo, in perioada. continuă pe B1

Mihai Fifor, anunt de ULTIMA ORA despre programul de inzestrare a Armatei. Cand ar putea incepe achizitia a 3 submarine

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a vorbit marti despre programul pentru inzestrarea cu submarine a fortelor navale. Potrivit oficialului, achizitia submarinelor ar putea incepe dupa.

Klaus Iohannis, declaratie de ultima ora despre raportul lui Tudorel Toader cu privire la revocarea lui Kovesi. Mesajul Presedintelui

Klaus Iohannis participa, vineri,la reuniunea informala a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles. Presedintele a tinut o declaratie de presa in care a vorbit si despre decizia lui Tudorel.

Business report:Cine conduce de fapt politicile economice din Romania;Consumul de carburanti creste, rafinariile romanesti duduie, dar Romania devine tot mai dependenta de petrolul din import;Primaria Capitalei se pregateste de Dragobete: a cheltuit 23.0

Cum ajung vitele crescute in Romania pe mesele turcilor si arabilor, in timp ce romanii importa carnea. Strainii platesc cu un euro mai mult pe kilogram. Multi fermieri din Romania spun ca prefera sa vanda animalele de carne in Asia pentru ca pretul oferit este mai ridicat decat cel al abatoarelor autohtone. Primaria Capitalei se pregateste de Dragobete: a cheltuit 23. 000 de euro pe decoratiuni de pat in forma de inima. Clotilde Armand a criticat-o pe Gabriela Firea, semnaland o noua serie de cumparaturi in valoare de 15. 500 de euro.

Primaria Capitalei aloca 90 milioane lei pentru construirea a 5 sali de sport multifunctionale la scoile din Sectorul 6

Primaria Capitalei va construi 5 sali de sport multifunctionale in incinta a 5 scoli din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru edificarea acestora, municipalitatea va plati circa 90 milioane lei, bani de la bugetul local.

Primaria Capitalei va reabilita doua corpuri de la maternitatea Bucur

Primaria Capitalei va reabilita corpurile A si B de la Maternitatea Bucur, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General al municipiului Bucuresti. Valoarea proiectului este de 80 milioane lei, iar durata de executie - 24 luni, potrivit indicatorilor tehnico economici adoptati. Finantarea investitiei se va asigura din bugetul Primariei Capitalei.

Primaria Capitalei va consolida si reabilita un corp din Spitalul Victor Babes. Spitalul Sf. Luca va avea un bazin de recuperare prin hidrokinetoterapie

Primaria Capitalei va consolida si reabilita pavilionul A din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes, potrivit unui proiect aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Valoarea proiectului este de 27 milioane lei, iar durata de executie - 18 luni, potrivit indicatorilor tehnico economici adoptati.

DEZBATERE PUBLICA Sunteti de acord ca Primaria Capitalei sa finanteze din bani publici activitatea CSM Bucuresti si sa plateasca pentru cea mai buna jucatoare de handbal din lume peste 100.000 de lei lunar?

Primaria Capitalei, prin Clubul Sportiv Municipal plateste jucatoarei de handbal, Cristina Neagu 101. 649 lei brut, scrie tolo. ro. In 2017, din bugetul Primariei Capitalei, CSM Bucuresti a primit circa 66 milioane lei. Salariul urias al Cristinei Neagu reaprinde o dezbatere majora in Romania, valida insa si in alte tari europene: este moral ca bugetele publice primarii, consilii judetene, companii de stat) sa fie cheltuite pentru sportivi profesionisti?.

Primaria Capitalei va plati prea mult pentru autobuzele turcesti. De ce Malta a cumparat acelasi autobuz mai ieftin?

Primaria Capitalei va plati in jur de 300. 000 de euro pentru un autobuz turcesc Otokar , in timp ce un autobuz Mercedes-Benz cumparat de Cluj costa 220. 000 de euro, iar acelasi autobuz turcesc cumparat de Malta costa cu 40% mai putin decat cel al.

GER SIBERIAN in Romania! Anunt de ULTIMA ORA al meteorologilor. Vezi CELE MAI AFECTATE zone (VIDEO)

Iarna se instaleaza la inceput de primavara. Meteorologii anunta ca un vald e ger naprasnic va lovi tara noastra in urmatoarele zile. Temperaturile vor scadea mult sub zero grade, iar viscolul va face.

Eugen Teodorovici, anunt de ULTIMA ORA privind problemele legate de concediile medicale

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat cand va fi adoptata o noua ordonanta de urgenta care sa rezolve problemele legate de concediile medicale, inclusiv cele maternale. Maine e joi. Actul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2262 seconds )