Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis, declaratie de ultima ora despre raportul lui Tudorel Toader cu privire la revocarea lui Kovesi. Mesajul Presedintelui

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratie de ultima ora despre raportul lui Tudorel Toader cu privire la revocarea lui Kovesi. Mesajul Presedintelui

Klaus Iohannis participa, vineri,la reuniunea informala a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles. Presedintele a tinut o declaratie de presa in care a vorbit si despre decizia lui Tudorel. continuă pe Antena3

Mihai Fifor, anunt de ULTIMA ORA despre programul de inzestrare a Armatei. Cand ar putea incepe achizitia a 3 submarine

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a vorbit marti despre programul pentru inzestrarea cu submarine a fortelor navale. Potrivit oficialului, achizitia submarinelor ar putea incepe dupa.

Primaria Capitalei, anunt de ULTIMA ORA despre participarea la Targul de Turism al Romaniei

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) anunta ca participa la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, care se desfasoara in Pavilioanele B1-B2 din Centrul Expozitional Romexpo, in perioada.

Klaus Iohannis, despre cererea de revocare a sefei DNA: O sustin pe doamna Kovesi. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nici el nu a vazut raportul prin care ministrul Justitiei cere revocarea sefei DNA. O sustin pe doamna Kovesi, sustin activitatea DNA. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia, a spus vineri Iohannis. Mai mult, seful statului l-a criticat pe ministrul Justitiei, subliniind ca demersul acestuia nu va duce la imbunatatirea situatiei Romaniei.

Klaus Iohannis a invitat membrii CSM la Palatul Cotroceni pentru intalnirea decisiva cu Tudorel Toader

Mutare surpriza facuta de presedintele Klaus Iohannis inainte de intalnirea pe care o are programata la ora 15:00 cu Tudorel Toader, privind raportul pe care il va prezenta joi ministrul Justitiei si in care.

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA: Doar presedintele poate sa decida acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca doar seful statului poate sa decida in privinta revocarii sefei DNA, dupa ce in presa au aparut speculatii ca, potrivit legii, seful statului ar fi obligat sa semneze cererea ministrului justitiei, Tudorel Toader. Daca legea spune ca presedintele revoca, atunci este o chestiune de oportunitate politica daca revoca sau nu revoca si doar presedintele poate sa decida acest lucru, a declarat presedintele Iohannis.

Tudorel Toader, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept. Nu a participat o alta persoana la discutii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader spune ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti.

Ministrul Justitiei, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti. Toadera precizat ca subiectul intrevederii a fost statul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru magistrati, in fata lui Tudorel Toader: Nu sunteti singuri, va sustin si eu si romanii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei se afla impreuna, incepand cu ora 15:00, la Palatul Cotroceni cu ocazia unei festivitati pentru magistratii ce au absolvit Institutul National de.

SRI, suspect de politie politica in cazul lui Klaus Iohannis

Comisia de ancheta a activitatii Serviciului Roman de Informatii cere SRI sa spuna cat timp au tinut in Sistem informatia despre incompatibilitatea primarului, pe atunci, Klaus Iohannis, inainte de a o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )