Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primaria Capitalei a platit pana acum 27 milioane euro pentru cumpararea Parcului Verdi / 1,6 milioane s-au dat dupa ce hotararea de aprobare a tranzactiei a fost suspendata de Prefectura

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei a platit pana acum 27 milioane euro pentru cumpararea Parcului Verdi / 1,6 milioane s-au dat dupa ce hotararea de aprobare a tranzactiei a fost suspendata de Prefectura

Primaria Capitalei a platit pana acum circa 27 milioane de euro din cele 50 milioane de euro ce urmeaza a fi date pentru cumpararea Parcului Verdi, 4,6 ha, se arata intr-un raspuns dat de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. 1,6 milioane de euro au fost platiti de Primaria Capitalei dupa suspendarea de Prefectul Municipiului Bucuresti a hotararii in baza careia s-a aprobat achizitionarea parcului. Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca actul de vanzare-cumparare a terenului era deja semnat, atunci cand prefectul a atacat hotararea, iar daca municipalitatea nu facea platile la data scadenta, institutia platea penalitati, iar in 90 de zile pierdea toti banii dati pana la acel moment. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei incepe lucrarile de reabilitare a blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic AMCCRS), incepe lurarile de reabilitare a fatadelor blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei 22-24, anunta municipalitatea intr-un comunicat de presa. Cladirea sta in paragina de circa 20 de ani. Aceasta prezinta risc seismic II, potrivit unei expertize realizate in 2012, insa nu va fi consolidata, fiind reabilitate doar fatadele.

Primaria Capitalei vrea sa infiinteze alte 11 companii care sa le inghita pe cele 20 declarate ilegale

Primaria Capitalei are in plan infiintarea a 11 Companii Municipale care vor absorbi prin fuziune cele 20 de Companii declarate ca fiind ilegale de catre instanta. Cel mai probabil, cele 11 proiecte de infiintare vor intra pe ordinea de zi a sedintei CGMB din 30 mai.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Grupul Digi Communications a raportat pierderi de 17,6 milioane euro

Digi Communications simbol bursier DIGI), compania mama a RCS and RDS, a anuntat pierderi de 17,6 milioane euro in primul trimestru al acestui an, de la un profit net de 14,8 milioane euro in perioada similara a anului anterior.

IN VALOARE DE 200 MILIOANE EURO Prima emisiune de obligatiuni ipotecare Alpha Bank Romania - realizata cu succes

Alpha Bank Romania a realizat cu succes prima emisiune de obligatiuni ipotecare, in valoare de 200 milioane euro, o premiera pentru sectorul bancar din Romania, dupa cum a anuntat, ieri, banca. Acesta reprezinta un moment de referinta atat pentru Alpha Bank Romania, cat si pentru piata romaneasca de capital, au subliniat reprezentantii institutiei de credit, adaugand ca obligatiunile emise pe o perioada de 5 ani, cu dobanda variabila, sunt garantate cu credite ipotecare de foarte buna calitate si au obtinut ratingul P)Baa2 din partea Moody 's.

Comisia Europeana propune alocarea a 100 de milioane euro in plus pentru programele Erasmus+ si Orizont 2020

Comisia Europeana a propus miercuri ca programele Erasmus+ si Orizont 2020 sa primeasca 100 de milioane euro in plus pentru anul 2019. Propunerea a fost facuta in urma unui acord dintre Parlamentul European si Consiliu privind bugetul UE pentru 2019.

Primaria Capitalei a inceput programul de reabilitare a fatadelor. Blocul Rosenthal a intrat in reparatii

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic AMCCRS), a inceput lucrarile in cadrul programului privind reabilitarea fatadelor. Blocul Rosenthal, monument istoric situat pe Calea.

O companie chineza transforma primul mall intrat in faliment din Romania in fabrica. Statul i-a ajutat cu 1,3 milioane euro

O companie chineza a deschis o fabrica de aparate de iluminat in primul mall intrat in faliment din Romania, complexul comercial Armonia din Braila, printr-o investitie de 17 milioane de euro. Firma din China a primit si un ajutor de la statul roman de 1,3 milioane de euro.

APIA: Primii zece beneficiari de subventii din agricultura au incasat anul trecut circa 30 milioane euro

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut aproape 30 de milioane de euro 29,61 milioane de euro), SC Agricost SA din judetul Braila fiind pe primul loc in acest top, cu 9,18 milioane de euro, conform datelor transmise de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), la solicitarea Agerpres.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata - prime brute subscrise de 25,4 milioane euro, in crestere cu 10%

Uniqa Asigurari a raportat, in primul trimestru al anului 2019, o crestere de 21% pe segmentul de asigurari non-auto, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, inregistrand prime brute subscrise pe acest segment in valoare de 8,9 milioane de euro, conform IFRS, a anuntat Uniqa, ieri, printr-un comunicat.

Anheuser-Busch InBev, amendata de Comisia Europeana cu 200 milioane euro

Comisia Europeana a amendat Anheuser-Busch InBev cu 200,4 milioane de euro 225 milioane de dolari) pentru incalcarea reglementarilor antitrust ale UE, prin restrictionarea vanzarilor transfrontaliere de bere, in perioada februarie 2009 - octombrie 2016, transmit DPA si Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )