Libnet.ro
UNICEF

01:05

APIA: Primii zece beneficiari de subventii din agricultura au incasat anul trecut circa 30 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 APIA: Primii zece beneficiari de subventii din agricultura au incasat anul trecut circa 30 milioane euro

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut aproape 30 de milioane de euro 29,61 milioane de euro), SC Agricost SA din judetul Braila fiind pe primul loc in acest top, cu 9,18 milioane de euro, conform datelor transmise de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), la solicitarea Agerpres. continuă pe Hotnews

APIA: Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura au incasat, in 2018, aproximativ 30 milioane euro

Primii zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat, in 2018, 29,61 milioane de euro. Pe primul loc in acest top este SC Agrico.

Business report: Cine este omul care a descoperit UiPath, cel mai valoros startup cu origini romanesti; Cine primeste cele mai mari subventii din agricultura; Autostrada Sibiu Pitesti lot 4, la prima amanare

Cresc costurile pentru firme. Economisti: in special cele noi risca dizolvarea. Introducerea de noi sarcini administrative si. Spatiile de co-working bucurestene au depasit 70. 000 mp anul acesta. Sub presiunea dezvoltarii industriei ITC, spatiile de.

Cine primeste cele mai mari subventii din agricultura. Arabii, pe primul loc

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut 30 de milioane de euro de la stat. Beneficiarul celei mai mari subventii a fost SC Agricost SA, cumparata anul trecut de arabi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )