Libnet.ro
UNICEF

14:16

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moscheea care ar urma sa fie construita in Bucuresti: Certificatul este un pas obligatoriu pentru obtinerea autorizatiei de constructie (VIDEO)

B1 B1,
Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moscheea care ar urma sa fie construita in Bucuresti: Certificatul este un pas obligatoriu pentru obtinerea autorizatiei de constructie (VIDEO)

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din Romania ar urma sa o construiasca in Capitala, informeaza B1 TV, citand un. continuă pe B1

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru viitoarea moschee din Bucuresti

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru zona in care ar urma sa fie construita marea moschee din Bucuresti.

Certificatul de urbanism pentru Marea Moschee, eliberat de Primaria Sectorului 1

Certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din Romania intentioneaza sa o construiasca in Bucuresti, pe Bulevardul Expozitiei nr. 22-30, a fost eliberat, insa acest document nu da dreptul de construire, informeaza, joi, Primaria Sectorului 1.

Muftiatul Cultului Musulman a obtinut certificatul de urbanism pentru construirea moscheei

Primaria Sectorului 1 a eliberat luni certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din Romania intentioneaza sa o construiasca pe Bulevardul Expozitiei, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Primaria Sectorului 4 cere daune de 100 de milioane de euro in dosarul Colectiv

Primaria Sectorului 4 s-a constituit parte civila in dosarul Colectiv si cere daune de 100 de milioane de euro, pe motiv ca i-ar fi fost grav afectata imaginea. Pe de alta parte, incercarea lui Cristian Popescu Piedone de a reveni in fruntea institutiei ar putea fi stopata de instanta. Digi24 scrie ca Asociatia Colectiv pentru viitor a contestat candidatura acestuia la primaria sectorului 4.

Primaria Sectorului 4 cere daune de 100 de milioane de euro. Dosarul Colectiv, la un pas de a fi trimis in instanta

Primaria Sectorului 4 s-a constituit parte civila in dosarul Colectiv si cere daune de 100 de milioane de euro, pe motiv ca imaginea i-a fost prejudiciata. De altfel, procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat joi ca dosarul privind tragedia din Colectiv va fi trimis in instanta in aproximativ doua saptamani. in urma incendiului de pe 30 octombrie 2015, 64 de persoane si-au pierdut viata.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Cristian Popescu Piedone a fost suspendat din.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4 (VIDEO)

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Acesta a postat deja pe pagina sa de Facebook.

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

Rudele victimelor din Colectiv protesteaza fata de candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4: Nu credem ca mai poate executa o functie prin care sa fie responsabil de siguranta zilnica a unui numar atat de mare de cetateni

Asociatia Colectiv GTG 3010 formata din supravietuitori si rude ale decedatilor in urma incendiului din Colectiv protesteaza in mod ferm fata de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4. Fostul edil ii ironizeaza pe cei care au iesit in strada dupa Colectiv

Popescu Piedone a precizat ca pentru alegerea noului primar nu e nevoie ca electoratul sa iasa in strada, asa cum s-a intamplat dupa incendiul de la Colectiv cand oamenii au iesit in strada, ci doar sa mearga la vot.

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )