Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria unei comune din Iasi se chinuie sa convinga un grup de persoane care a venit din Italia sa stea in casa. 12 dintre ei au venit recent din Lombardia

Adevărul Adevărul,
Primaria unei comune din Iasi se chinuie sa convinga un grup de persoane care a venit din Italia sa stea in casa. 12 dintre ei au venit recent din Lombardia

Reprezentantii Primariei Ciortesti, judetul Iasi, spun ca reusesc cu greu sa convinga 22 de persoane care au venit din Italia, si care ar trebui sa stea in carantina, sa ramana in case. 12 dintre sateni au venit in Romania din zona rosie a Lombardiei, Italia. continuă pe Adevărul

Angajata unei gradinite din Iasi si-a dat sefii in judecata pentru hartuire. Ce reclama femeia

O femeie care lucreaza la o gradinita cu program prelungit din Iasi sustine ca ar fi hartuita de mai multi ani la locul de munca. Ea a apelat la justitie.

Imagini socante. Mihai Chirica, primarul din Iasi, implicat intr-un accident auto

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, a fost implicat intr-un accident rutier sambata seara, 7 martie, intr-o intersectie din oras. Trei persoane au fost duse la spital. Imagini socante de la locul evenimentului. Mihai Chirica, primarul din Iasi, implicat intr-un accident auto Mihai Chirica, primarul din Iasi, a fost implicat intr-un accident rutier sambata seara, 7 .

Al 32-lea caz de infectare cu corinavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9.

Al 32-lea caz de infectare cu coronavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia. Barbatul era in autoizolare din data .

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

Cazul 31 de coronavirus: Un barbat din Iasi, internat

Autoritatile au confirmat cazul 31 de infectare cu coronavirus in Romania, la un barbat din Iasi care a revenit in 2 martie de la Venetia.

Cinci studenti coreeni, izolati intr-o cladire de protocol din Iasi. Tudorel Toader: Au toate conditiile de cazare

Cinci tineri coreeni, studenti la Universitatea de Drept din Iasi, au fost izolati intr-o cladire de protocol din oras.

Coronavirus: Si Universitatea de Medicina din Iasi ia masuri - Cursurile se vor desfasura on-line

Si Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi anunta masuri pentru limitarea riscului de infectie cu coronavirus, una dintre decizii fiind ca din 11 martie si pana la sfarsitul lunii cursurile sa se desfasoare on-line, pe platforma de e-learning. Prima Universitate de Medicina care a luat astfel de masuri duminica, dupa anuntarea de catre autoritati a unor masuri de limitare a extinderii COVID, este cea din Bucuresti, dand un semnal in contradictie cu pozitia ministrului Educatiei, care a spus astazi ca nu este cazul sa ne alarmam.

Marturia infioratoare a unei romance din Italia. Sub ochii vostri persoana draga se stinge incet

Scene apocaliptice se desfasoara in aceste zile pe strazile oraselor din Italia. Parca pustiul de pe strazi este si mai apasator iar carabinierii sunt tot mai prezenti. Peste un milion de romani sunt acum prinsi, ca intr-o capcana, si nu pot sa se intoarca acasa, in Romania. Unii nu pot ajunge nici la 5 km .

Primarul unei comune cu 10.000 de oameni cheama cetatenii la un eveniment electoral in scoala inchisa de coronavirus

Viorel Ilie, primarul comunei Raducaneni, judetul Iasi, invita cetatenii din comuna sa participe la o adunare pe linie de administratie. La evenimentul public sunt asteptati toti cetatenii cu ganduri bune, urmand a se desfasura in scoala din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )