Libnet.ro
UNICEF

22:31

Primarul din Navodari, retinut pentru 24 de ore. Acuzatiile sunt extrem de grave

Antena3 Antena3,
Primarul din Navodari, retinut pentru 24 de ore. Acuzatiile sunt extrem de grave

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost retinut pentru 24 de ore! Acuzatiile sunt extrem de grave. Procurorii DNA sustin ca ar fi incercat sa mituiasca politistii constanteni cu mai multe terenuri,. continuă pe Antena3

Primarul din Navodari, arestat pentru 29 de zile

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost arestat pentru 29 de zile! Acuzatiile sunt extrem de grave. Procurorii DNA sustin ca ar fi incercat sa mituiasca politistii constanteni cu mai multe terenuri, in.

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost retinut dupa 6 ore de audieri la DNA

Primarul USL din Navodari, Nicolae Matei, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat mai bine de 6 ore de procurorii anticoruptie. Acuzatiile aduse sunt extrem de grave. Procurorii spun ca Nicolae Matei.

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost retinut pentru ca a incercat sa mituiasca mai multi politisti

Primarul USL din Navodari, Nicolae Matei, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat mai bine de 6 ore de procurorii anticoruptie. Acuzatiile aduse sunt extrem de grave. Procurorii spun ca Nicolae Matei.

Primarul din Navodari, ARESTAT.

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, va fi prezentat, joi, la Tribunalul Bucuresti sub acuzatia de dare de mita si trafic de influenta, potrivit Realitatea TV. Matei a fost retinut de Politia Bucuresti pentru 24 de ore. Primarul este acuzat ca ar fi incercat sa dea mita mai multe terenuri din Navodari unor politisti. Nicolae Matei este membru PSD. Stire in curs de actualizare.

Primarul din Navodari, audiat de DNA. Nicolae Matei a incercat sa ofere mita mai multor politisti pentru terenuri

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, este audiat, miercuri seara, de catre procurorii anticoruptie, la sediul central al DNA, in legatura cu presupuse fapte de coruptie in care ar fi implicat edilul, .

Primarul din Navodari, audiat la DNA pentru presupuse fapte de coruptie

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, este audiat, miercuri seara, de catre procurorii anticoruptie, la sediul central al DNA, in legatura cu presupuse fapte de coruptie in care ar fi implicat edilul, informeaza surse judiciare citate de Mediafax.

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, este cercetat de procurorii anticoruptie

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, este audiat, miercuri seara, de catre procurorii DNA, in legatura cu presupuse fapte de coruptie, scrie Mediafax. Nicolae Matei, aflat la al doilea mandat de primar, ar fi inc.

Primarul din Navodari, ridicat de procurorii DNA pentru ca a mituit un politist care-l ancheta.

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie. Matei este acuzat ca a mituit cu doua terenuri un politist de la Serviciul Investigare Fraude, care il ancheta. Unul dintre terenurile pe care a vrut sa le ofere politistului este situat aproape de malul marii. Vom reveni cu amanunte.

Primarul din Navodari, ridicat de procurorii DNA pentru ca a mituit un politist care-l ...

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie. Matei este acuzat ca a mituit cu doua terenuri un ofiter de politie de la Serviciul Investigare Fraude Constanta , care il ancheta. Unul dintre terenurile pe care a vrut sa il ofere politistului este situat aproape de malul marii. Politistul l-a denuntat la DNA. Un localnic ne-a relatat, sub protectia anonimatului, ca dosarul de la IPJ Constanta ar fi fost facut la ordinul presedintelui .

Primarul din Navodari a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de dare de mita

Tribunalul Bucuresti a decis, joi seara, arestarea preventiva pentru 29 de zile a primarului din Navodari, Nicolae Matei, in dosarul in care este acuzat de dare de mita, informeaza Mediafax. Decizia poate fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )