Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Radauti, ridicat de DNA pentru ca este suspectat ca ar fi santajat un consilier

Antena3 Antena3,
Primarul din Radauti, ridicat de DNA pentru ca este suspectat ca ar fi santajat un consilier

Primarul din Radauti, Aurel Olarean PDL), a fost ridicat, joi, de catre procurorii DNA, urmand sa fie audiat intr-un dosar in care este suspectat ca ar fi santajat un consilier local, au declarat surse. continuă pe Antena3

Primarul din Radauti, ridicat de DNA

Primarul din Radauti, Aurel Olarean PDL), a fost ridicat, joi, de catre procurorii DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de santaj, informeaza Mediafax.

Primarul din Radauti, adus de DNA la audieri, banuit de santaj si abuz in serviciu

Primarul din Radauti, Aurel Olarean PDL), a fost ridicat, astazi, de catre procurorii DNA, urmand sa fie audiat, la sediul central, intr-un dosar in care exista suspiciuni ca ar fi santajat un consilier local si ar fi comis abuz in serviciu, ajutand un om de afaceri sa obtina un teren, au declarat surse judiciare pentru ziarul BURSA.

Primarul din Piatra Neamt, urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV (VIDEO)

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, fiind acuzat ca ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc sa intervina la CNA pentru obtinerea.

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, urmarit penal de DNA

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, postul sau de televiziune. Acuzatiile care i se aduc sunt legate de trafic de.

Primarul din Radauti, luat pe sus si dus la DNA Bucuresti pentru audieri intr-un dosar de santaj si abuz in serviciu

Aurel Olareanu este cercetat intr-un dosar in care mai apar nume de magistrati si oameni de afaceri, conform unor surse judiciare. Primarul municipiului Radauti ar fi acuzat de santaj.

Fostul ambasador al Statelor Unite in Afganistan este suspectat de spalare de bani

Fostul ambasafor american in Afganistan, Zalmay Khalilzad, este suspectat de o posibila spalare de bani, lucru care a dus la blocarea unui cont bancar detinut in Austria, au anuntat avocatii fostului diplomat,.

ICCJ: Primarul din Navodari, arestat pentru 30 de zile. Decizia este definitiva

Tribunalul Constanta a decis, in 30 august ca primarul din Navodari sa fie cercetat sub control judiciar pentru fapte de coruptie, dupa ce in luna aprilie el a fost condamnat de aceesi instanta la trei ani si jumatate de inchisoare pentru dare de mita.

iCCJ: Primarul din Navodari, Nicolae Matei, arestat pentru 30 de zile

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca primarul din Navodari, Nicolae Matei PSD), sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile, magistratii inlocuind astfel masura controlului judiciar impusa.

Primarul din Navodari, arestat pentru fapte de coruptie, suspendat din functie

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functie prin ordin al prefectului Radu Volcinschi, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis de Prefectu.

Decizie ICCJ: primarul din Navodari, arestat pentru 30 de zile

ICCJ a decis ca primarul din Navodari, Nicolae Matei, sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )