Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Romania care pune la bataie o tableta iPad pentru copilul care-i recita integral Luceafarul

Antena3 Antena3,
Primarul din Romania care pune la bataie o tableta iPad pentru copilul care-i recita integral Luceafarul

Primarul din Botosani, Ovidiu Portariuc, pune la bataie o tableta pentru copilul care-i spune integral poezia Luceafarul. Anuntul a fost postat pe pagina de Facebook a primarului, iar concursul este realizat cu. continuă pe Antena3

Elizabeta Samara, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013.

Sportiva Elizabeta Samara CS Farul Constanta), medaliata cu argint impreuna cu echipa si cu bronz in proba de dublu mixt la Campionatele Europene, a fost desemnata, vineri, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013, informeaza Mediafax. Samara a fost urmata in aceasta ierarhie de Bernandette Szocs CSM Bistrita) si Daniela Dodean CSM Arad). Pe urmatoarele pozitii s-au clasat Andrei Filimon CS Topspin Constanta), Adina Diaconu CSS Slatina), Irina Ciobanu LPS Slatina), .

2014 : Cine va deveni al doilea cel mai important lant de hipermarketuri din Romania

Auchan va deveni la finalul transformarii celor 20 de hipermarketuri real, preluate de la Metro, a doua cea mai importanta retea de hipermarketuri din Romania, dupa Kaufland si inaintea Carrefour, estimeaza GfK, citat de Mediafax .

Victor Ponta a luat masa cu primarul din Jina si cu Ghita Ciobanul, cu care s-a fotografiat: Daca iau masa cu acest Ghita sigur nu se supara Crin

Premierul Victor Ponta a luat masa duminica masa, impreuna cu familia sa, la Jina judetul Sibiu), cu primarul localitatii si familia lui, precum si cu Ghita Ciobanul, cu care s-a fotografiat. Ponta a precizat ca intalnirea a avut loc la initiativa fiului sau Andrei si ca fotografiile publicate pe contul sau de Facebook nu sunt o greseala a echipei sale de comunicare, facand referire la fotografia cu Regele Mihai postata eronat.

O destinatie din Romania, in topul celor mai uimitoare atractii turistice din lume

Exista cateva atractii turistice pe care niciun pasionat de calatorii nu le poate rata, precum Turnul Eiffel, Vatican sau Westminster Abbey. Insa in lume sunt si alte destinatii uimitoare, cunoscute de cele mai multe ori doar de localnici, scrie.

Income Magazine: Orasul din Romania, tare ca Monaco

Adrian Maniutiu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Income Magazine, de la Antena 3, ce are in comun un oras din Alba cu Principatul Monaco. intr-o Europa lovita de valul crizei economice exista.

Income Magazine: Antreprenorul roman care a declarat razboi ANAF-ului si birocratiei din Romania

Catalin-Teodor Dogaru, antreprenorul roman care a publicat o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta si ministrului de Finante, Daniel Chitoiu, prin care a declarat razboi ANAF-ului si birocratiei.

Elizabeta Samara, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013

Elizabeta Samara CS Farul Constanta), medaliata cu argint impreuna cu echipa si cu bronz in proba de dublu mixt la Campionatele Europene, a fost desemnata, vineri, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din.

Barbatul din Calarasi care si-a ucis familia a fost prins

Barbatul din localitatea Luica, judetul Calarasi, suspectat ca si-a injunghiat mortal tatal si bunica dupa care le-a dat foc a fost prins de politisti. El se ascundea intr-o casa parasita. Anchetatorii.

Noi imagini din blocul care a explodat in Calarasi: Marturia unui locatar care a sarit de la balcon de frica (VIDEO)

A sarit de la balcon pentru a-si salva viata. Un barbat care locuia deasupra apartamentului in care a avut loc explozia dormea in momentul in care s-a produs tragedia. Podeaua s-a zguduit, iar mobila a cazut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )