Libnet.ro
UNICEF

08:30

Barbatul din Calarasi care si-a ucis familia a fost prins

Antena3 Antena3,
Barbatul din Calarasi care si-a ucis familia a fost prins

Barbatul din localitatea Luica, judetul Calarasi, suspectat ca si-a injunghiat mortal tatal si bunica dupa care le-a dat foc a fost prins de politisti. El se ascundea intr-o casa parasita. Anchetatorii. continuă pe Antena3

SCURGERI DE GAZE, la blocul din Calarasi, unde a fost explozia de Craciun

Scurgeri de gaze la alte doua scari ale blocului din Calarasi care a sarit in aer in seara de Craciun. Alimentarea cu gaze nu va fi reluata in aceasta seara. Stire in curs de.

Victor Ponta: Alimentarea cu gaz se reia pe celelalte scari ale blocului din Calarasi, ancheta continua

Alimentarea cu gaz a celorlalte scari din blocul din Calarasi afectat de explozie va fi reluata in cursul zilei de vineri, iar locatarii vor putea reveni in locuinte, a anuntat, vineri, premierul Victor.

Ponta: Furnizarea de gaz metan se reia pe scarile neafectate ale blocului din Calarasi. ...

Alimentarea cu gaz metan a celorlalte scari din blocul din Calarasi afectat de explozie va fi reluata in cursul zilei de vineri, iar locatarii vor putea reveni in locuinte, a anuntat vineri premierul Victor Ponta. El a precizat ca ancheta va fi coordonata in continuare de procuror, iar decizia va apartine magistratului. Stire in curs de actualizare.

Anchete dupa explozia din Calarasi. Autoritatile locale sustin ca blocul afectat nu se va prabusi

Ancheta dupa ancheta in urma exploziei din Calarasi, in timp ce autoritatile locale si specialistii dau asigurari ca blocul afectat nu se va prabusi. Autoritatile incearca sa afle cum a fost posibil.

Explozie cu victime intr-un bloc din Calarasi.

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, miercuri seara, in urma unei explozii produse intr-un bloc de locuinte din centrul municipiului Calarasi, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, Ramona Tudor, a spus ca o femeie de 46 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Judetean Calarasi. Doi dintre raniti sunt in stare mai grava, cu multiple traumatisme. Blocul de locuinte in care s-a .

Furtunul care facea legatura intre teava de gaze si aragaz, gasit smuls in apartament in care s-a produs explozia din Calarasi

Cheia rezolvarii enigmei exploziei de la Calarasi pare sa fie un furtun sectionat la instalatia de gaze, in apartamentul in care s-a produs deflagratia. Anchetatorii au ridicat in aceasta dimineata si.

Ipoteza procurorilor. Furtunul sectionat de la aragaz, cheia anchetei in cazul blocului din Calarasi care a sarit in aer

Furtunul de la aragazul pensionarului Victor Avadanei al carui apartament a sarit in aer reprezinta cheia anchetei in cazul deflagratiei din seara de Craciun. Conform declaratiei lui Xenofonte Purcarea, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, nu s-a stabilit daca acesta a fost taiat intentionat sau retezat de explozie.

Ecoul campaniei Antenei 3. Din spatele gratiilor, Gigi Becali ajuta familia Norei cu banii necesari pentru operatie

Campania Antenei 3, impreuna suntem si mai buni, face minuni. Din spatele gratiilor, Gigi Becali a fost impresionat de cazul Norei Nagyi, fata care are nevoie de operatie pentru a putea merge fara ajutor. Patronul.

Spitale din Capitala care asigura asistenta medicala de Craciun.

Toate cele noua spitale de urgenta din Capitala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov asigura, prin liniile de garda, asistenta medicala in perioada sarbatorii Craciunului, iar Directia de Sanatate Publica va avea un serviciu permanent, anunta Mediafax. In perioada mini-vacantei de Craciun vor asigura permanent asistenta medicala Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )