Libnet.ro
UNICEF

07:30

Primarul municipiului Galati, Ionut Pucheanu, testat pozitiv pentru coronavirus

B1 B1,
Primarul municipiului Galati, Ionut Pucheanu, testat pozitiv pentru coronavirus

Primarul municipiului Galati, Ionut Pucheanu, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta autoizolandu-se imediat cum au aparut primele semne. Edilul a transmis pe pagina sa de Facebook ca are. continuă pe B1

Primarul municipiului Galati a fost diagnosticat cu COVID-19. Manifesta semne usoare ale bolii

Primarul municipiului Galati, Ionut Pucheanu, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit acestuia, manifesta simptome usoare ale bolii si se ocupa in continuare de treburile curente ale Primariei.

Primarul municipiului Galati s-a infectat cu Covid-19

Ionut Pucheanu, primarul municipiului Galati, are o forma usoara a bolii si se afla la domiciliu.

Seful Statului Major American aflat in carantina, dupa ce un oficial de rang inalt a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Seful Statului Major al SUA, generalul Mark Milley, s-a autoizolat dupa ce amiralul numarul doi al Politiei de Coasta, Charles Ray, a anuntat ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19, potrivit AFP.

Gheorghe Tadici, fostul antrenor al nationalei de handbal feminin, testat pozitiv pentru coronavirus

Gheorghe Tadici, fostul antrenor al nationalei de handbal feminine, in prezent la HC Zalau, a fost testat pozitiv la Covid-19.

inca un liceu de top din Bucuresti trece in scenariul rosu. Un cadru didactic de la Sfantul Sava a fost testat pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

Inca un liceu de top din Capitala intra in schenariul rosu, dupa aparitia primului caz de COVID-19 din unitatea de invatamant. Este vorba despre Liceul Jean Monnet din Bucuresti. in total, elevii de la 28.

Caz de COVID-19 la nationala Romaniei, inainte de meciul crucial cu Islanda. Un membru din staff a fost testat pozitiv

Un membru din staff-ul auxiliar al echipei nationale de fotbal a Romaniei a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Vestea a venit pe fondul testarii impuse de UEFA, prin care tricolorii au trecut marti. Vestea vi.

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Un nou caz de Covid-19 a fost confirmat, dupa cepresedintele american, Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Stepien, managerul de campanie al lui Donald Trump, a fost depistat cu.

Managerul de campanie al lui Trump, testat si el pozitiv cu coronavirus

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui american Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, devenind cel mai recent membru diagnosticat al anturajului presedintelui informeaza sambata dpa, preluata de Agerpres.

NEWS ALERT Inspectorul Scolar General al Capitalei a fost testat pozitiv cu Covid-19

Inspectorul Scolar General al Capitalei, Ionel Puscas, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, potrivit unei declaratii facute de inspectorul scolar general adjunct, Marina Manea, luni,.

Managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, testat pozitiv cu noul coronavirus

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca si fosta consiliera Kellyanne Conway, relateaza New York Times si News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )