Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul municipiului Rovinari a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea

B1 B1,
Primarul municipiului Rovinari a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea

Primarul municipiului Rovinari, Dorin Filip, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea, informeaza Mediafax. Politistii au fost sesizati sambata, in jurul orei 9:00, ca primarul din. continuă pe B1

Cascadorul din filmul Transformers, gasit MORT intr-un hotel

Faimosul cascador al Hollywoodului, care a aparut in seria Transformers, Shawn Robinson, a fost gasit mort intr-un hotel din New Orleans, la inceputul lunii august. Legistul va dezvalui cauza mortii dupa ce va avea rezultatele analizei toxicologice.

Primarul din Rovinari, gasit mort intr-o camera de hotel. Ipotezele anchetatorilor

Primarul din Rovinari, din judetul Gorj, Dorin Filip, a fost gasit mort, sambata dimineata, intr-o camera de hotel din judetul Tulcea, relateaza Mediafax. El era la o intalnire a edililor din toata tara.

Barbatul cazut cu planorul a fost gasit mort in nordul Muntilor Ciucas

Barbatul cazut cu planorul a fost gasit mort vineri dupa-amiaza in nordul Muntilor Ciucas, informeaza B1 TV. Nu pot confirma 100%. Am inteles de la ISU Brasov ca epava avionului si pilotul s-au gasit in.

Surse: Pilotul planorului disparut in Brasov a fost gasit mort

UPDATE - Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor ale Antena 3, pilotul planorului a fost gasit mort. Se pare ca pilotul ar fi incercat sa se catapulteze. UPDATE - Planorul disparut seara trecuta ar fi.

Un cunoscut lider PNL din Romania a fost gasit mort in cada de catre soferul lui

Dorin Filip, primarul orasului Rovinari, a murit, sambata dimineata, in timp ce se afla la Tulcea, pentru a participa la o intalnire cu mai multi oficiali din tara, scrie Impact in Gorj. Dorin Filip,.

Fratele cantaretei Anca Badiu a fost gasit mort in Spania, unde se afla in vacanta

Fratele cantaretei Anca Badiu a murti in timpul vacantei pe care o petrecea in Spania. Circumstantele in care s-a petrecut tragicul incident nu sunt cunoscute inca. in urma cu doar cateva zile, Mircea.

Primarul orasului Rovinari a murit. A suferit un infarct in timp ce se afla la Tulcea

Dorin Filip, primarul orasului Rovinari, a murit, in aceasta dimineata, in urma unui infarct. Acesta nu a mai putut fi salvat.

Informatii contradictorii in cazul planorului disparut: Nu exista o confirmare oficiala a faptului ca planorul disparut joi a fost gasit (VIDEO)

Informatii contradictori ies la suprafata in cazul planorului disparut joi dupa ce a decolat de pe aerodromul Ghimbav din Brasov, informeaza B1 TV. Desi existau anunturi ca pilotul a fost gasit decedat in.

Un planor a DISPARUT in judetul Brasov. Pilotul aparatului de zbor, gasit MORT

Un planor a fost dat disparut, joi dupa-amiaza, in judetul Brasov. Astfel, operatiunea de cautare este facuta atat in Brasov cat si in Prahova, informeaza observatorulph. ro.

Tanar inecat intr-un bazin al fostului combinat Curpom. A fost gasit dupa sase ore de cautari

Un tanar de 21 de ani a murit inecat intr-un bazin cu apa de pe platforma fostului combinat Cuprom din Baia Mare. B[rbatul se afla acolo cu un amic si amandoi voiau sa se racoreasca. Pompierii au avut nevoie de sase ore pentru a gasi trupul neinsufletit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )