Libnet.ro
UNICEF

14:30

Surse: Pilotul planorului disparut in Brasov a fost gasit mort

Antena3 Antena3,
Surse: Pilotul planorului disparut in Brasov a fost gasit mort

UPDATE - Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor ale Antena 3, pilotul planorului a fost gasit mort. Se pare ca pilotul ar fi incercat sa se catapulteze. UPDATE - Planorul disparut seara trecuta ar fi. continuă pe Antena3

Ce spune MAI despre pilotul planorului disparut in Brasov

Pilotul planorului cautat de autoritati in judetul Brasov are 56 de ani, mare experienta si executa un zbor privat in zona Postavarul, a anuntat MAI.

Pilotul planorului disparut in Brasov avea 56 de ani si mare experienta

Pilotul planorului cautat de autoritati dupa ce joi la pranz a decolat de pe Aerodromul Ghimbav si nu a revenit la baza are 56 de ani, avea mare experienta si executa un zbor privat in zona.

Barbatul cazut cu planorul a fost gasit mort in nordul Muntilor Ciucas

Barbatul cazut cu planorul a fost gasit mort vineri dupa-amiaza in nordul Muntilor Ciucas, informeaza B1 TV. Nu pot confirma 100%. Am inteles de la ISU Brasov ca epava avionului si pilotul s-au gasit in.

Fratele cantaretei Anca Badiu a fost gasit mort in Spania, unde se afla in vacanta

Fratele cantaretei Anca Badiu a murti in timpul vacantei pe care o petrecea in Spania. Circumstantele in care s-a petrecut tragicul incident nu sunt cunoscute inca. in urma cu doar cateva zile, Mircea.

Raed Arafat, despre operatiunea de cautare a planorului disparut joi: E o misiune dificila. Cautarile ar putea continua si sambata, cu forte suplimentare (VIDEO)

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, infirma informatia potrivit careia pilotul planorului disparut joi ar fi fost gasit si anunta ca operatiunile de cautare continua. E o misiune dificila, avand in.

Cascadorul din filmul Transformers, gasit MORT intr-un hotel

Faimosul cascador al Hollywoodului, care a aparut in seria Transformers, Shawn Robinson, a fost gasit mort intr-un hotel din New Orleans, la inceputul lunii august. Legistul va dezvalui cauza mortii dupa ce va avea rezultatele analizei toxicologice.

Informatii contradictorii in cazul planorului disparut: Nu exista o confirmare oficiala a faptului ca planorul disparut joi a fost gasit (VIDEO)

Informatii contradictori ies la suprafata in cazul planorului disparut joi dupa ce a decolat de pe aerodromul Ghimbav din Brasov, informeaza B1 TV. Desi existau anunturi ca pilotul a fost gasit decedat in.

Brambureala totala in gasirea pilotului planorului. Salvamont Brasov conforma gasirea cadavrului, ISU Brasov continua cautarile

Confuzie totala in ceea ce priveste gasirea pilotului planorului prabusit ieri la Brasov. in timp ce reprezentantii Salvamont Brasov sustin ca a fost gasit cadavrul pilotului, cei de la ISU Prahova si Brasov continua cercetarile.

Actiunea de cautare a planorului disparut este SUSPENDATA. Cand va fi reluata

Actiunea de cautare a planorului disparut, care a decolat joi de la Ghimbav, a fost suspendata.

Centrul de Coordonare SAR-ROMATSA a demarat cautarile planorului disparut

Centrul de Coordonare SAR-ROMATSA a fost solicitat de Comitetul Ministerial pentru situatii de urgenta sa continue activitatea de coordonare a operatiunilor de cautare a planorului disparut joi seara, noteaza Ag.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )