Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul orasului Navodari, trimis in judecata de DNA pentru dare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul orasului Navodari, trimis in judecata de DNA pentru dare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a primarului orasului Navodari, Nicolae Matei, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de dare de mita si, in stare de libertate, a lui Nicolae Valcu, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de marturie mincinoasa si fals in declaratii, arata un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul din Navodari, trimis in judecata de DNA in stare de arest preventiv

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, judetul Constanta, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de dare de mita.

DNA: Primarul din Navadori, trimis in JUDECATA pentru MITA.

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie pentru dare de mita. Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului MATEI NICOLAE, primarul orasului Navodari, judetul Constanta, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de dare de mita si, in stare de libertate, a inculpatului VALCU NICOLAE, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de marturie mincinoasa si .

DNA: Primarul din Navodari, Nicolae Matei, trimis in judecata pentru dare de mita

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, aflat in arest din 15 noiembrie, a fost trimis in judecata pentru dare de mita, dosarul urmand sa fie judecat de Tribunalul Constanta, informeaza Directia Nationala.

Primarul orasului New York, miliardarul Michael Bloomberg, vrea sa cumpere publicatia Financial Times

Miliardarul Michael Bloomberg, primarul orasului New York si fondator al agentiei de informatii financiare Bloomberg, ar putea achizitiona publicatia Financial Times, relateaza AFP, care citeaza New York Times.

Guvernul sesizeaza DNA pentru nereguli la autostrazile Nadlac-Arad si Orastie-Sibiu

Guvernul va sesiza Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca urmare a neregulilor constatate in atribuirea contractelor de lucrari la autostrazile Nadlac-Arad si Orastie-Sibiu, a anuntat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare si Monitorizare a Achizitiilor Publice ANRMAP), Dan Vladescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )