Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Piedone, RETINUT de procurori in dosarul clubului Colectiv, afla sambata daca va fi arestat

România Liberă România Liberă,
Primarul Piedone, RETINUT de procurori in dosarul clubului Colectiv, afla sambata daca va fi arestat

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore. La iesirea din sediul DNA, Piedone a avut o declaratie foarte scurta: Am incredere in justitie. continuă pe România Liberă

Primarul Piedone, RETINUT de procurori in dosarul clubului Colectiv. Care sunt acuzatiile

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore. La iesirea din sediul DNA, Piedone a avut o declaratie foarte scurta: Am incredere in justitie.

Primarul Piedone, urmarit penal in dosarul clubului Colectiv. Care sunt acuzatiile

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este audiat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru modul in care Primaria a acordat autorizatia de functionare a clubului Colectiv. DNA a preluat, joi, ancheta, dupa ce Parchetul instantei supreme si-a declinat competenta.

Piedone, audiat la DNA, in dosarul clubului Colectiv

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este audiat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru modul in care Primaria a acordat autorizatia de functionare a clubului Colectiv. DNA a preluat, joi, ancheta, dupa ce Parchetul instantei supreme si-a declinat competenta.

C.P. Piedone, retinut de DNA. Mandatul, anuntat fix la o saptamana de la tragedia din Colectiv

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost retinut, vineri seara, de procurorii DNA, fiind acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu autorizarea clubului Colectiv.

Mesajul primarului Piedone, dupa controversele starnite de avizul de functionare al Clubului Colectiv: Toata lumea cauta unde nu trebuie

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, pare ca nu isi doreste in aceste zile sa dea foarte multe explicatii cu privire la autorizatia de functionare a Clubului Colectiv. Contactat de reporterii Adevarul, edilul a spus ca nu cautam unde trebuie si ca nu vrea sa faca declaratii pentru ca in aceste zile a fost doliu national.

De ce au fost arestati cei trei patroni ai clubului Colectiv

Judecatoria Sectorului 4 au publicat motivarea arestarii celor trei patroni ai clubului Colectiv. Astfel, instanta a precizat ca administratorii au pus vietile oamenilor in pericol prin neglijenta.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, arestati preventiv

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost arestati preventiv, prin decizia Judecatoriei Sectorului 4, anunta Mediafax. Cei trei actionari ai clubului, unde vineri seara a izbucnit un incendiu ce a dus la pierderea vietii a 32 de oameni si ranirea a aproape 200, fusesera adusi, marti, in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Marturii sumbre despre morga improvizata in curtea clubului Colectiv: Am fost unde se depozitau cadavrele si a trebuit sa le numaram

Medicul Viorica Nicolae si asistentul Florin Burlac, oamenii din cel de-al doilea echipaj al Ambulantei Bucuresti ajuns vineri noapte in fata Clubului Colectiv, acolo unde zeci de oameni au murit, au povestit episoade dramatice din operatiunea de salvare. La patru zile de la tragedie, salvatorii isi amintesc cu lacrimi in ochi detalii cutremuratoare despre iadul prin care trecut tinerii din Colectiv.

VIDEO Asociatii Clubului Colectiv arunca vina asupra trupei rock. Unul din patroni a detinut alte localuri care au ars din temelii

Cei trei asociati ai clubului Colectiv, care fost retinuti luni noapte, nu si-au asumat nimic si au aruncat totul pe seama trupei rock.

Reprezentantii clubului Colectiv fusesera chemati, vineri, la Protectia Consumatorilor, in urma unei reclamatii

Reprezentantii Clubului Colectiv fusesera invitati sa se prezinte vineri, 30 octombrie, la sediul Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, cu actele societatii, in urma unei reclamatii cu privire la neconcordanta dintre preturile de pe meniu si sumele incasate, insa nu au dat curs invitatiei, informeaza reprezentantii ANPC, citati de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )