Libnet.ro
UNICEF

07:00

Primarul suspendat din Rm. Valcea, Emilian Francu, condamnat la patru ani cu suspendare pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Primarul suspendat din Rm. Valcea, Emilian Francu, condamnat la patru ani cu suspendare pentru coruptie

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind definitiva, potrivit. continuă pe Antena3

Primarul suspendat din Rm. Valcea, Emilian Francu, condamnat la 4 ani cu suspendare pentru coruptie

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este insa definitiva, ea.

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, condamnat la patru ani cu suspendare pentru coruptie

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind definitiva, potrivit.

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, condamnat la 4 ani cu suspendare pentru coruptie

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare, transmite Mediafax. Decizia nu este definitiva, ea poate fi atacata cu recurs.

Primarul din Rm. Valcea a fost condamnat la 4 ani cu suspendare pentru coruptie.

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind insa definitiva. Conform hotararii instantei, Francu are un termen de incercare de sapte ani. Decizia tribunalului poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. Aflat in arest preventiv din 26 aprilie, Emilian Francu va fi pus in libertate, conform normelor legale in vigoare. Procurorii Directiei Nationale .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )