Libnet.ro
UNICEF

14:30

Primarul unei comune din Vrancea, in stare critica dupa un accident de motocicleta

Adevărul Adevărul,
Primarul unei comune din Vrancea, in stare critica dupa un accident de motocicleta

Tudorel Ivan a fost dus in stare de inconstienta la spitalul din Focsani. Acesta conducea motocicleta fiului sau, student. continuă pe Adevărul

Primarul unei comune din Vrancea, cel mai mare datornic la bugetul local. Ce fac functionarii care au de recuperat de la seful lor peste 150.000 de lei

Primarul comunei vrancene Boghesti are debite neachitate din anul 2017. Curtea de Conturi a dispus masuri de recuperare a sumelor datorate bugetului local.

Faze tari: Turist britanic, in stare critica dupa o partida de amor in public; Un robot slujeste intr-un templu budist din Japonia

O luptatoare profesionista le-a venit de hac unor hoti care au atacat un barbat pe strada in Spania. Britanica Iman Barlow, o luptatoare de kickboxing in varsta de 26 de ani, se plimba atunci cand. Cel mai ciudat sport: joaca fotbal cu tractorul. Fermierii din Knightsbridge, localitate din sudul comitatului Devon, din sud-vestul Marii Britanii, au inventat un sport cum nu s-a mai vazut.

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprisan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprisan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Boghesti, este unul dintre cei mai avuti edili din judet, detinator a.

Primar din Vrancea, implicat intr-un grav accident de motocicleta

Primarul comunei vrancene Cimpineanca, Tudorel Ivan, a ajuns, joi, in stare grava la spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident de motocicleta. Potrivit politistilor, accidentul s-a produs pe fondul.

Caz SOCANT la Medgidia: Tanar in stare grava dupa ce si-a dat foc in masina. Ce a postat pe Facebook inainte de gestul extrem(VIDEO)

Caz terifiant la Medgidia. Un tanar de 25 de ani si-a dat foc in masina sub un pod de pe Autostrada Soarelui, dupa o cearta cu tatal sau. inainte de a recurge la gestul extrem, victima a postat un video pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )