Libnet.ro
UNICEF

10:15

Primar din Vrancea, implicat intr-un grav accident de motocicleta

Antena3 Antena3,
Primar din Vrancea, implicat intr-un grav accident de motocicleta

Primarul comunei vrancene Cimpineanca, Tudorel Ivan, a ajuns, joi, in stare grava la spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident de motocicleta. Potrivit politistilor, accidentul s-a produs pe fondul. continuă pe Antena3

Primarul unei comune din Vrancea, in stare critica dupa un accident de motocicleta

Tudorel Ivan a fost dus in stare de inconstienta la spitalul din Focsani. Acesta conducea motocicleta fiului sau, student.

Un AUTOBUZ PLIN CU CALATORI, implicat intr-un GRAV accident rutier, dupa ce un alt sofer a iNTORS PE LINIE CONTINUA

Alerta in Prahova. Un autobuz plin cu calatori a fost implicat intr-un accident rutier, miercuri, in localitatea Urlati, la circa 20 km de Ploiesti. Din primele verificari se pare.

GRAV accident rutier: Un MICROBUZ plin cu pasageri s-a RASTURNAT, dupa ce a intrat in coliziune cu un autovehicul. BILANTUL MORTILOR (FOTO, VIDEO)

Un grav accident de circulatie s-a produs, joi dupa amiaza, la granita dintre judetele Ilfov si Giurgiu, intre localitatile Dragomiresti Deal si Bacu. Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov,.

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprisan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprisan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Boghesti, este unul dintre cei mai avuti edili din judet, detinator a.

Autobuz cu 15 persoane la bord, implicat intr-un accident rutier in Vaslui

Un autobuz care efectua curse regulate Vaslui - Albesti a fost implicat, miercuri, intr-un accident rutier la iesirea din municipiul Vaslui, pe DN24, in localitatea Muntenii de Jos. Potrivit.

Un primar din Romania este acuzat ca ar fi agresat un batran

Un batran din Cavnic, judetul Maramures, il acuza pe primarul din localitate de agresiune. Imaginile cu presupusa fapta au fost postate pe Facebook, iar batranul a facut plangere la Politie. Primarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )