Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele declaratii ale jandarmului care a lovit protestatari la mitingul de sambata din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Primele declaratii ale jandarmului care a lovit protestatari la mitingul de sambata din Bucuresti

O jurnalista a reusit sa obtina primele declaratii ale jandarmului care ar fi lovit un batran la protestul de sambata din Bucuresti. Jurnalista l-a identificat pe jandarmul surprins pe imagini. continuă pe Antena3

PRIMELE declaratii ale JANDARMULUI VIOLENT: Au fost lovituri de oprire, nu de a face rau cuiva, nu cu ura. Aveam informatii in casca. Mi s-a spus ca s-a aruncat cu garduri in jandarmi / Ce a spus despre Dragnea

Jandarmul care a fost filmat in timp ce lovea un protestatar in Capitala se numeste Raducu Serban si are 33 de ani. Ela sustinut ca a procedat astfel deoarece cordonul de jandarmi era spart, iar.

Jandarmeria Romana verifica incidentul cu un jandarm care ar fi lovit protestatari

Jandarmeria Capitalei precizeaza ca imaginile aparute in spatiul public de la protestele de sambata seara fac obiectul unei verificari interne, mentionand ca jandarmul care apare lovind mai.

Jandarmeria Romana continua ancheta in cazul jandarmului care a agresat protestatarii

Reactia jandarmului ce a fost surprins, in imagini, lovind cu pumnul protestatari, sambata, a fost .

Jandarmeria a comunicat ca stie identitatea angajatului MAI care a lovit protestatarii si ca a fost demarata o ancheta interna, dar jandarmii din prima linie, in conditii meteorologice deosebite, pot fi supusi unei presiuni extrem de mari

Jandarmeria spune, intr-un comunicat de presa, ca este cunoscuta identitatea jandarmului care a lovit protestatarii la manifestatia de sambata si in urma unei analize punctuale ale acelui moment va fi stabilit exact ce anume a condus la o astfel de atitudine. De asemenea, structura din cadrul MAI tine sa sublinieze ca jandarmii din prima linie, aflati de multe ore in dispozitiv, in picioare, in conditii meteorologice deosebite, pot fi supusi unei presiuni extrem de mari, presiune ce poate genera si astfel de comportamente. Totodata, in ceea ce priveste situatia creata la gurile de metrou, aceasta precizeaza ca decizia de a redirectiona accesul persoanelor care se deplasau de la statia de metrou catre iesirea dinspre Teatrul National a fost luata pentru a evita aparitia unor busculade, intrucat zona Pietei Universitatii era blocata si era nevoie de o iesire controlata a persoanelor.

Jandarmeria se face scut in fata jandarmului care a batut cu pumnii un protestatar: Cei care au exercitat violenta asupra colegului nostru si-au asumat aceasta reactie

Jandarmeria il apara pe jandarmul care a batut cu pumnii un protestatar, la manifestatia de sambata seara, din Bucuresti. Georgian Enache, purtator de cuvant al institutiei, a declarat ca.

Jandarmeria se face scut in fata jandarmului care a batut cu pumnii un protestatar: Cei care au exercitat violenta asupra colegului nostru si-au asumat aceasta reactie (VIDEO)

Jandarmeria il apara pe jandarmul care a batut cu pumnii un protestatar, la manifestatia de sambata seara, din Bucuresti. Georgian Enache, purtator de cuvant al institutiei, a declarat ca.

Lupescu, primele declaratii despre alegerile FRF: Fostul international a explicat cum stau lucrurile in viziunea sa

Intr-o perioada in care fanii sportului din Romania urmaresc cu sufletul la gura evolutiile Simonei Halep la Australian Open, o stire legata de fotbal a atras atentia.

Faze tari:Un barbat din Campulung isi vinde casa pe 100.000 de Biblii;Cele mai mari mistere aviatice ale istoriei care inca nu si-au gasit raspunsul;Ce se intampla cand incerci sa te abtii din a stranuta

Pasager arestat pe aeroport pentru ca purta prea multe haine. Un pasager a fost arestat dupa ce s-a imbracat cu opt perechi de pantaloni si zece camasi incercand sa evite plata taxei de bagaj. NASA a descoperit o retea de tuneluri subterane ce ar putea contine gheata. Micile cratere din zona polului nord a Lunii ar putea contine apa. Craterele reprezinta zone de acces catre o retea de tuneluri uriasa formate de lava, in care astronautii s-ar putea adaposti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )