Libnet.ro
UNICEF

23:15

Primele imagini cu cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata

Principalul suspect in cazul crimei liderului Duduienilor a fost dus la audieri. Antena 3 va ofera imagini in exclusivitate cu acesta. continuă pe Antena3

De la ce a pornit scandalul in care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, intr-o reglare de conturi intre clanuri, chiar in Capitala. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din ancheta. Barbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp dupa confruntare, insa nu a mai putut fi salvat.

Ultimul mesaj al interlopului ucis, Emi Pian: Intra lumea peste noi in casa, ne bate si ...

Temutul Emi Pian a fost executat in stil mafiot pe o strada din Sectorul 6. Faptasul ar fi membrul unui clan rival. Emi Pian era unul dintre cei mai temuti lideri interlopi din Capitala si avea 39 de ani. Acesta era cunoscut pentru santaj, camata, proxenetism si trafic de droguri.

Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam si alti manelisti, la capataiul interlopului

Sute de oameni participa la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Dupa cum este obiceiul in randul clanurilor, la astfel de eveniment sunt invitati manelisti celebri care canta ore in sir.

EXCLUSIV Imagini video cu nevasta lui Emi Pian langa sicriu. Gestul pe care l-au facut apropiatii cand au ridicat capacul cosciugului

Trupul neinsufletit al lui Emi Pian a ajuns acasa, in urletele de durere ale familiei si prietenilor sai. Sotia sa, Cristina, a fost la un pas sa lesine atunci cand si-a vazut partenerul de viata in sicriu. Ultima data cand l-a vazut in viata a fost luni seara, cand acesta a plecat cu afaceri in .

Ultimele imagini cu Emi Pian in viata. Momentul in care liderul Duduienilor a ajuns la spital

Ultimele imagini cu Emi Pian in viata, interlopul ucis noaptea trecuta in Capitala, au fost difuzate in exclusivitate, la Antena 3. Sunt imagini de la Spitalul Universitar, acolo unde barbatul a fost dus imediat dupa ce a fost injunghiat, iar in clipul video se vede agitatia de pe holurile unitatii medicale.

Primele declaratii ale rudelor lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu: Politia trebuie sa isi faca treaba, nu ne punem contra, dar si ei trebuie sa ne lase, sa nu faca ura de rasa

Finul interlopului Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu ucis de membrul unui clan rival din Bucuresti, a comentat interventia fortelor de ordine la priveghiul nasului sau. Ne-am speriat cand am vazut.

Cine l-ar fi ucis pe liderul interlopilor, Emi Pian Duduianu. Legatura cu Florin Salam si Jador

Lumea interlopa este in stare de soc, dupa ce unul dintre cei mai temuti lideri ai sai a fost ucis in aceasta dimineata. Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, cel care conducea clanul Duduianu a fost executat pe o strada din Sectorul 6 din Bucuresti de un cunoscut al sau.

Te trec fiorii! Ce mesaj ii transmisese Emi Pian ucigasului sau, cu putin timp inainte de tragedie: Mi-e dor de tine...

Ies la iveala noi detalii socante in cazul mortii fulgeratoare a celebrului interlop Emi Pian. Se pare ca cel care l-a ucis dupa o incaierare care a avut loc in timpul unei partide de barbut ii era prieten apropiat. Mai mult decat ata, liderului clanului Duduianu il considera frate. Cu ceva timp in urma, Emi Pian ii transmise lui Napy un mesaj emotionant.

Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din Romania, ucis aseara. Cu ce infractiuni se ocupa clanul Duduienilor (VIDEO

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu a fost ucis marti dimineata, in timpul unei confruntari violente cu membrii unei bande rivale. Desi avea doar 39 de ani,Emi Pian era unul.

Filmul complet al asasinarii lui Emi Pian! Ce s-a intamplat, de fapt, la partida de barbut: M-a taiat. Ia si omoara-l!

Filmul complet al asasinarii lui Emi Pian! Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un rival. Scandalul a pornit din cauza unui joc de barbut. Cel care l-a injunghiat mortal este acum internat in spital, in stare grava, dupa ce a fost atacat cu un topor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3138 seconds )