Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa noaptea petrecuta in arest. Are un ochi vanat si ar avea patru dinti rupti

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa noaptea petrecuta in arest. Are un ochi vanat si ar avea patru dinti rupti

Cristian Boureanu a fost scos din arest si dus la dentist, dupa ce a facut o cerere in acest sens. Fratele sau spune ca are mai multi dinti rupti si un ochi vanat. Imagini,. continuă pe Antena3

Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa noaptea petrecuta in arest. Ar avea un ochi vanat si patru dinti rupti

Cristian Boureanu a fost scos din arest si dus la dentist, dupa ce a facut o cerere in acest sens. Fratele sau spune ca are mai multi dinti rupti si un ochi vanat. Imagini,.

Ce pedeapsa risca Cristian Boureanu dupa ce ainsultat, amenintat si agresat un politist

Fostul deputat Cristian Boureanu este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj, dupa ce joi noaptea ainsultat, amenintat si agresat un echipaj de politie care a oprit masina in ca.

Cum a reactionat fata lui Cristian Boureanu dupa ce a aflat despre scandalul in care este implicat tatal ei

Scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica lui nu reprezinta o noutate pentru nimeni. in ciuda problemelor dintre cei doi, surse din anturajul fostului parlametar, citate de click. ro, au povestit ca.

Cum a reactionat fiica lui Cristian Boureanu dupa ce a aflat despre scandalul in care este implicat tatal ei

Scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica lui nu reprezinta o noutate pentru nimeni. in ciuda problemelor dintre cei doi, surse din anturajul fostului parlametar, citate de click. ro, au povestit ca.

Prima reactie a fiicei lui Cristian Boureanu dupa episodul violent in care este implicat tatal sau. Ce a facut adolescenta (FOTO)

Cristian Boureanu are probleme cu legea dupa ce s-ar fi imbrancit cu politistii si ar fi lovit pe unul dintre ei. Mai multe detalii AICI). Chiar daca situatia este una delicata, mai ales ca a.

Primele imagini cu Cristian Boureanu de la Spitalul Floreasca (FOTO+VIDEO)

Primele imagini cu Cristian Boureanu de la Spitalul Floreasca. Fostul deputat a ajuns acolo, dupa ce i s-a facut rau la audieri.

Cristian Boureanu a invocat amnezia, dupa ce s-a batut cu un agent de la Rutiera. Politistul a ripostat instinctiv, ca sa se apere

Fostul deputat PDL Cristian Boureanu a ajuns in arest preventiv, pe numele sau fiind deschis un dosar penal pentru ultraj, dupa ce s-a batut cu un agent de la Rutiera in plina strada. Politistii sustin ca fostul deputat era in stare de ebrietate in momentul in care s-a produs altercatia.

Ce a facut Cristian Boureanu inainte de scandalul cu politistii de la Rutiera

Pana la scandalul cu politistii, ziua de ieri parea una extrem de buna pentru Cristian Boureanu. Dupa ce si-a petrecut dupa amiaza in compania fiicei sale, Ioana, fostul politician si-a scos.

Cristian Boureanu este la un pas de arest. Ce a declarat fosta sa sotie

Cristian Boureanu este la un pas de arest dupa ce a lovit un politist. Fosta sotie a lui Cristian Boureanu, Irina Boureanu, a spus, in exclusivitate pentru Antena 3: Nu vreau sa comentez, pentru ca.

Noi imagini din scandalul momentului: Ce s-a intamplat dupa ce Cristian Boureanu a cazut

Noi imagini din scandalul momentului in care a fost implicat Cristian Boureanu. in noul film se vede cum fostul deputat este ridicat de politisti, incatusat si bagat in masina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2143 seconds )