Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primele imagini cu eliberarea Sorinei Pintea din Arestul Central. Fostul ministru, dus direct la spital

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu eliberarea Sorinei Pintea din Arestul Central. Fostul ministru, dus direct la spital

Sorina Pintea a fost eliberata din Arestul Central si va fi cercetata sub control judiciar. continuă pe Antena3

Marcel Vela anunta control privind modul de interventie a politistilor in cazul transportarii Sorinei Pintea din arest la spital

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat miercuri ca a dispus un control privind modul in care au actionat politistii in cazul transportarii Sorinei Pintea din arest la spital, precum si privind eliberarea documentelor medicale.

Carmen Avram, despre situatia Sorinei Pintea: Demnitatea trebuie aparata. Punct. Pentru ca suntem oameni

Carmen Avram a avut o reactie in privinta modului in care a fost transportata Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, din Arestul Central la Policlinica MAI.

Imagini cu Sorina Pintea incatusata si cu lacrimi in ochi

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa din nou la spital din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta.

Protest in strada, la Baia Mare, pentru sustinerea Sorinei Pintea. E bataie de joc ce s-a intamplat

Protest la Baia Mare pentru sustinerea Sorinei Pintea. Familia fostului ministru i-a indemnat pe oameni sa iasa in strada pentru a-si arata solidaritatea fata de modul in care e tratata Pintea in Arestul Central.

Sorina Pintea a parasit Arestul Central: Fostul ministru al Sanatatii, transportat cu ambulanta la un spital din Capitala

Sorina Pintea a fost preluata, vineri, cu o ambulanta de la Arestul Central al Capitalei, urmand a fi transportata la un spital din Capitala. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, vineri,.

Sorina Pintea, dusa din Arestul Central la Policlinica MAI din Capitalapentru noi investigatii medicale (VIDEO)

Sorina Pintea a fost transportata, marti seara, la Policlinica MAI din Capitala pentru noi investigatii medicale. Fostul ministru al Sanatatii a fost scos din Arestul Central si a ajuns incatusat la.

Viorica Dancila, despre situatia Sorinei Pintea: Pe langa lege, trebuie sa existe si omenie

Fostul premier Viorica Dancila reactioneaza in cazul Sorinei Pintea, criticand modul in care autoritatile au actionat atunci cand fostul ministru al Sanatatii a fost transportat de la Arestul Central al Ca.

Medicul Monica Pop, despre cazul Sorinei Pintea: Acel moment de umilinta ingrozitoare il da cineva inapoi?

Monica Pop, prezenta in platoul Antena 3, a criticat dur modul in care a fost tratata Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, atunci cand a fost transportata din Arestul Central la Policlinica MAI.

Fiul Sorinei Pintea, inainte sa afle daca mama sa scapa de arest: Muncesc la o companie privata Traim normal, ca orice familie normala (VIDEO)

Fiul Sorinei Pintea sustine ca familia sa traia o viata normala. Declaratia a fost facuta vineri, in ziua in care fostul ministru afla daca scapa de arestul preventiv sau nu. intrebat daca mama.

DOCUMENT Cazul Sorinei Pintea schimba legislatia privind transportul persoanelor arestate: medicul decide cine poarta sau nu catuse

Ministerul de Interne schimba regulile privind transportul persoanelor arestate, decizia fiind luata la doua zile de la difuzarea imaginilor cu Sorina Pintea dusa incatusata din arestul Politiei Capitalei la spital, care au provocat controverse in spatiul public.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )