Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela anunta control privind modul de interventie a politistilor in cazul transportarii Sorinei Pintea din arest la spital

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela anunta control privind modul de interventie a politistilor in cazul transportarii Sorinei Pintea din arest la spital

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat miercuri ca a dispus un control privind modul in care au actionat politistii in cazul transportarii Sorinei Pintea din arest la spital, precum si privind eliberarea documentelor medicale. continuă pe Hotnews

Marcel Vela considera ca membri de sindicat au cazut in capcana politistilor

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca protestul de marti al politistilor este o diversiune, iar in aceasta capcana au cazut membri de sindicat onesti, conform Agerpres.

Marcel Vela a dispus verificarea modului in care au actionat politistii care au transportat-o pe Sorina Pintea la spital

Ministrul interimar de interne, Marcel Vela, a declarat miercuri ca a dispus verificari privind modul in care s-a desfasurat transportul Sorinei Pintea din Arestul Central la clinica Ministerului Afacerilor de Interne.

Marcel Vela: Protestul politistilor e neautorizat. Pensionarul Coarna, cu un salariu mai mare decat mine, manipuleaza oameni onesti, pentru ca va candida la parlamentare (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a subliniat ca protestul organizat marti de politisti, in fata sediului MAI - concomitent cu momentul in care institutia isi prezenta bilantul, este unul.

Marcel Vela a prezentat masurile CNSS privitor la epidemia de Coronavirus

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat, de la sediul MAI, masurile luate in cadrul C.

Marcel Vela: Am dispus sefului Politiei Romane sa faca o verificare a modului in care s-a actionat in cazul Sorinei Pintea(VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat miercuri ca a solicitat sefului Politiei Romane sa faca verificari cu privire la felul in care a fost tratata Sorina Pintea la transferul din Arestul.

CORONAVIRUS |Marcel Vela a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, dupa confirmarea celui de al 5-lea caz

Marcel Vela a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta la sediul Ministerului de Interne MAI), dupa confirmarea celui de al cincilea caz de coronavirus in tara noastra. Romania are in acest.

Marcel Vela doreste recastigarea increderii populatiei in structurile din minister

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, marti, la bilantul MAI, ca in ultimii doi ani nivelul de incredere al populatiei in Politie, in Jandarmerie, in Minister a scazut dramatic dupa interventia din 10 august si dupa tragedia de la Caracal si ca isi doreste recastigarea increderii populatiei in structurile din minister si in angajatii acestuia.

Marcel Vela, inainte de audierile din Parlament: A fost onorant avizul negativ de data trecuta. Acum e o perturbare seismico-politica la nivel parlamentar si e posibil orice (VIDEO)

Marcel Vela, ministru interimar al Afacerilor Interne si, totodata, propus pentru functia plina, sustine ca a fost onorant avizul negativ pe care i l-a dat PSD la ultima runda de audieri din comisiile de.

Marcel Vela, in vreme de coronavirus: Exista o evaluare si o centralizare a tuturor stirilor, astfel incat dumneavoastra sa le primiti centralizat, operativ si transparent (VIDEO)

Ministrul Marcel Vela a precizat ca achizitionarea termo-scannerelor pentru aeroporturile din tara nu tine de Ministerul Afacerilor Interne, ci de cel al Finantelor. Cu coronavirusul si cu tot ceea ce tine .

DumitruCoarna: Marcel Vela s-a enervat extrem de mult, pentru ca nu respecta legea. Omul nu intelege sistemul

Presedintele SNPPC, DumitruCoarna, acuza ca ministrul de Interne Marcel Vela nu respecta legea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )