Libnet.ro
UNICEF

15:15

Primii copii modificati genetic s-au nascut in China (VIDEO)

B1 B1,
Primii copii modificati genetic s-au nascut in China (VIDEO)

Un cercetator din China sustine ca a contribuit la nasterea primilor copii modificati genetic din lume. Este vorba despre fetite gemene nascute luna aceasta, dupa ce ADN-ul lor a fost modificat pentru a rezista. continuă pe B1

Cercetatorii din China sustin ca au creat primii copii modificati genetic din lume - VIDEO

O echipa de cercetatoridin China sustine ca a creat primii copii modificati genetic. Ar fi vorba despre doua fetite gemene nascute la inceputul lunii, ale caror gene au fost modificate pentru a rezista la.

Tara care si-a creat deja primii copii modificati genetic in laborator

Cercetarile in domeniul geneticii continua cu frenezie si, se pare, ca au fost creati deja primii copii modificati genetic intr-un laborator. Tot mai multe scene din filmele SF devin.

Ampla polemica n lumea stiintifica, dupa anuntul privind nasterea primilor copii modificati genetic, n China / O cutie a Pandorei a fost deschisa

A fost depasita o linie rosie? Anuntul unui cercetator chinez legat de nasterea primilor bebelusi modificati genetic a fost caracterizat de numerosi oameni de stiinta drept un act periculos si iresponsabil, scrie AFP.

Primii copii editati genetic s-au nascut in China, sustine un cercetator de la o universitate din Shenzen

Cercetatorul He Jiankui, profesor la Universitatea sudica de stiinta si tehnologie din Shenzhen, afirma ca s-au nascut doua fetite chineze gemene ale caror gene au fost modificate astfel incat sa nu poata fi infectate cu HIV. Anuntul a generat numeroase critici. Unii oameni de stiinta au calificat experimentul drept monstruos si extrem de prematur, in timp ce altii il considera un avertisment a ce va sa vina.

China: Un cercetator sustine ca s-au nascut primii copii editati genetic

Un cercetator chinez sustine ca a ajutat la conceperea primilor copii cu gene modificate genetic - este vorba despre doua fete gemene care s-au nascut in aceasta luna, ale caror ADN a fost modificat cu un nou instrument puternic, capabil sa rescrie cele mai profunde aspecte ale vietii- tehnologia editarii genetice, relateaza AP.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )