Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul caz de COVID-19 in randul elevilor din Ploiesti, dupa inceperea scolii

Adevărul Adevărul,
Primul caz de COVID-19 in randul elevilor din Ploiesti, dupa inceperea scolii

O fetita in varsta de 11 ani, eleva in clasa a IV-a, la Scoala Gimnaziala Sf. Vasile din Ploiesti, este primul copil infectat cu noul virus dupa inceperea noului an scolar. continuă pe Adevărul

Primul copil cu COVID-19 din Romania, internat la ATI in stare foarte grava. Ce boala asociata infectiei a dezvoltat baiatul

Inceperea scolii a inceput cu multe emotii in randul tuturor. Majoritatea doctorilor au sustinut ca cele mai predispuse persoane sa dezvolte boli grave, in urma infectarii cu COVID-19, sunt persoanele care fac parte din categoriile de risc. Cu toate acestea, nu dupa multa vreme de la intoarcerea la scoala, a fost anuntat primul caz de .

Cum s-a razbunat o tanara din Ploiesti dupa un scandal cu iubitul. Mama barbatului, la un pas sa fiarba la 60 de grade Celsius

O femeie din Ploiesti a ramas blocata timp de o ora intr-o masina parcata in soare, intr-o parcare din Ploiesti. Nora sa a fugit cu cheile autoturismului, astfel ca a fost nevoie ca geamul de la portiera sa fie spart pentru ca femeia sa fie salvata.

Cum s-a razbunat o tanara din Ploiesti pe iubitul ei. Mama acestuia, la un pas sa fiarba la 60 de grade

O femeie din Ploiesti a fost la un pas sa fiarba la o temperatura de 60 de grade Celsius, dupa ce iubita fiului a ales sa se razbune pe acesta intr-un mod inedit.

Doliu in randul actorilor din Romania! O mare valoare ne-a parasit: il iubea tot orasul

Este veste neagra pentru cei care l-au cunoscut pe cel mai longeviv actor al Teatrului de Stat Constanta, pe nume Alexandru Mereuta. Acesta a murit la varsta de 93 de ani. Doliu in randul actorilor din Romania! Acesta a avut sansa de la lega o pretenie solida cu legendarul actor Toma Caragiu si era foarte .

Trei ghicitoare din Ploiesti n-au vazut in carti ca Politia le va bate la usa. Au facut mii de euro prin metoda ghicitul

Trei ghicitoare din Ploiesti n-au vazut in carti ca Politia le va bate la usa. Femeile au fost duse la sectie pentru audieri si doua dintre acestea au fost retinute.

Ce a facut Carmen Satran, studenta criminala din Timisoara, dupa gratii. Pe cine da in judecata acum

Carmen Satran a luat o decizie drastica in spatele gratiilor! Studenta criminala din Timisoara revine cu un nou proces in vizorul autoritatile. Ce se intampla cu inculpata in aceste momente? Carmen Satran, decizie din spatele gratiilor! Nou proces pentru studenta criminala Carmen Satran, fosta Bejan, s-a aratat nemultumita de noile conditii ale inchisorii in care .

Simona Halep, facuta de ras in presa din Italia dupa ce a batut-o pe Jasmine Paolini

Simona Halep a invins-o pe Jasmine Paolini, calificandu-se in optimile turneului WTA de la Roma. Presa din Italia a vuit dupa ce romanca le-a invins favorita. Simona Halep, desfiintata in presa din Italia dupa castigul de la Roma. Tenismena a fost facuta de ras dupa ce a batut-o pe Jasmine Paolini Simona Halep a trecut .

FCSB este aproape de excluderea din Europa, dupa noi cazuri de coronavirus! Mai sunt doar 14 jucatori valizi

FCSB este foarte aproape de excluderea din Europa, dupa ce a fost lovita in plin de pandemia de coronavirus. Dupa ultimele teste efectuate s-a ajuns la nu mai putin de 18 cazuri. Dintre care 9 fotbalisti si 9 oameni din staff. Astazi, de la ora 22:00, este programata partida cu Backa Topola, din turul 2 .

Cursuri suspendate intr-o clasa de la Colegiul Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce un elev a fost confirmat cu Covid

Cursurile fata in fata au fost suspendate pentru elevii unei clase de la Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv pentru SARS-COV 2, relateaza Mediafax.

Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Prima zi de scoala a inceput cu peripetii, dupa ce mii de elevi au uitat de regulile de distantare, imbratisandu-se si formand grupulete ca in vremurile bune. Din pacate, lucrurile sunt si mai tensionate dupa aflarea vestii ca un parinte si-a trimis copilul la scoala, desi acesta fusese testat pozitiv cu COVID-19. Parintele iresponsabil a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )