Libnet.ro
UNICEF

19:30

Primul caz de reinfectare cu coronavirus in Japonia. Este vorba despre o femeie de 40 de ani, ghid turistic

B1 B1,
Primul caz de reinfectare cu coronavirus in Japonia. Este vorba despre o femeie de 40 de ani, ghid turistic

Japonia raporteaza primul sau caz in care o persoana a fost reinfectata cu coronavirus, dupa ce fusese declarata vindecata, potrivit Reuters. Potrivit autoritatilor japoneze, este vorba despre o femeie care. continuă pe B1

UPDATE Trei persoane de la Guvern, suspecte de coronavirus Testele au fost negative

Trei oameni care lucreaza la Guvernul Romaniei sunt suspecti de coronavirus, premierul interimar Ludovic Orban anuntand ca se desfasoara o ancheta epidemiologica. El a precizat ca este vorba despre o persoana de la servire si doi angajati de la Secretariatul General al guvernului.

30 de cazuri suspecte de infectare cu noul virus in R.Moldova. in noua cazuri este vorba despre copii

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat joi, 12 martie, ca la ora actuala in Republica Moldova exista 30 de cazuri suspecte de infectare cu coronavirus. in noua cazuri este vorba despre copii. Cazuri noi confirmate cu noul virus inca nu exista.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajungand la 32

ACTUALIZARE - Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. Este vorba despre un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a intrat in contact cu un caz confirmat in Varsovia. --- * ACTUALIZARE - inca un caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat miercuri dimineata. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 31 de cazuri.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajungand la 31

ACTUALIZARE - inca un caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat miercuri dimineata. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 31 de cazuri.

Primul caz suspect de coronavirus in Brasov. Pacienta s-a intors recent din Italia

Primul caz suspect de coronavirus la Brasov. E vorba de o femeie de 67 de ani, care s-a intors de curand din Italia, din zona Lombardia.

CORONAVIRUS |48 de cazuri de contaminare pe teritoriul Romaniei

Autoritatile au anuntat inca un caz de contaminare cu noul coronavirus in Romania. Este vorba despre o femeie, 20 de ani, din Bucuresti. Aceasta este contact direct cu un prieten sofer al.

Primul caz de coronavirus la Constanta. Barbatul testat pozitiv este asistent sef la Spitalul Judetean

Barbatul de 52 de ani este primul caz confirmat in judetul Constanta. Pana acum, au fost testate mai multe persoane, suspecte de coronavirus, dar rezultatele au iesi negative.

Primul caz de coronavirus a instaurat panica intr-un judet din vestul tarii. Sute de persoane suna zilnic la Directia de Sanatate Publica

Descoperirea primului caz de coronavirus in Resita a instaurat panica in judetul Caras-Severin, iar telefoanele suna neincetat.

Primul caz de coronavirus identificat la Comisia Europeana

Un prim caz de coronavirus a fost identificat printre angajatii Comisiei Europene, a spus luni o purtatoare de cuvant, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS |Primul caz confirmat in judetul Ilfov - o femeie de 31 de ani din Popesti Leordeni

Unul dintre cei 29 de romani infectati cu noul coronavirus este o persoana din orasul ilfovean Popesti Leordeni. Potrivit unui anunt facut de Prefectura Ilfov, este vorba de o femeie in varsta de 31.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )