Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul curs practic de travel din Romania

România Liberă România Liberă,
Primul curs practic de travel din Romania

Intr-o vreme in care, conform statisticilor, peste 60% din concediile la nivel mondial se rezerva online, iar industria de travel devine din ce mai accesibila si celor care nu sunt neaparat experti in domeniu, turistii ajung in pozitia de a lua singuri decizii importante pentru reusita vacantelor lor. continuă pe România Liberă

Anca Lungu, Ilie Nastase si Roxana Ciuhulescu la deschiderea primului magazin Grandprix Originals din Romania!

Celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans si imaginea lui Steve McQueen au fost sursele de inspiratie pentru fratii Marco si Stefan Ruf atunci cand au creat GRANDPRIX ORIGINALS, brand de imbracaminte, incaltaminte si accesorii destinat pasionatilor de masini si motorsport. Lansat in urma cu un an in Romania sub forma unui shop online, GRANDPRIX ORIGINALS a deschis zilele trecuta primul magazin din tara, in Baneasa Shopping City, in prezenta mai multor vedete si personalitati autohtone.

Transalpina, intr-o neterminata renovare. Cel mai inalt drum din Romania arata deplorabil

Transalpina, cel mai inalt drum din Romania, arata deplorabil. Gropile, bolovanii uriasi cazuti pe carosabil si lipsa parapetilor fac din acest traseu unul de cosmar pentru turisti. Drumul Regelui, asa cum.

Maestrii driftului din Romania si-au dat intalnire la Romexpo

Cei mai buni piloti de drift din Romania se vor intrece pe 6 si 7 iunie, la centrul expozitional Romexpo din Capitala, intr-un spectacol unic pus in scena de Romanian Drift Community in cadrul evenimentului Auto Total Business Show ATBS 2015), ajuns la a patra editie.

Akcenta isi anunta oficial intrarea pe piata din Romania, incercand sa atraga firmele mici cu activitate de import/export

Akcenta, institutie de plata nebancara specializata in plati externe si tranzactii de schimb valutar pentru firmele mici cu operatiuni de import si export, si-a anuntat oficial miercuri intrarea pe piata din Romania, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Ambasada Cehiei din Romania si la care a asistat si Excelenta Sa Ambasadorul Republicii Cehe la Bucuresti, Vladimir Valky. Desi in mod oficial compania tinteste micile companii care fac plati/incasari in valuta, Akcenta va lucra si cu firmele de productie care au nevoie de valuta pentru rambursarea unor credite consistente, a spus pentru HotNews Theodor Stefanovici, director comercial pentru Romania al firmei cehe. Compania ofera cursuri valutare individualizate si plati externe. Primii pasi in Romania i-am facut in baza cererilor clientilor din Ungaria, care realizau tranzactii dese cu Romania. De venit in Romania am venit in septembrie 2014, iar acum avem deja 12 reprezentante in tara, a spus Milan Cerman, presedintele CA al Akcenta.

Cristi Pascu, Valentina Pelinel si Geta Voinea juriul Cel mai bun hairstylist din Romania

In curand va fi ales cel mai bun hairstylist din Romania, iar din juriul care va decide catre cine se va indrepta marele premiu fac parte Cristi Pascu, Valentina Pelinel si Geta Voinea.

Cele mai asigurate si cele mai putin asigurate judete din Romania

Firmele de asigurare s-au orientat, in mod firesc, mai ales catre zonele cu risc mic din Romania. Judetele defavorizate din acest punct de vedere sunt mai ales apanajul Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor.

Geoana: Partidele traditionale din Romania, in general, si PSD-ul lui Ponta, in particular, au ajuns la termenul de expirare

Mircea Geoana, presedintele PSRO, a declarat ca partidele traditionale din Romania in general, si PSD-ul lui Ponta, in particular au ajuns la termenul de expirare si ca este nevoie de un suflu nou pe.

MAI din Romania si Rep. Moldova vor coopera pentru formarea profesionala a personalului

Guvernul a aprobat astazi, printr-un Memorandum, negocierea si semnarea Protocolului de cooperare intre Ministerul Afacerilor Interne din Romania si Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova in domeniul formarii personalului.

Coalitia pentru Mediu din Romania, scrisoare deschisa pentru Iohannis si Ponta: Luati masuri urgente pentru a combate agresiunea investitorilor impotriva activistilor de mediu (VIDEO)

Coalitia pentru Mediu din Romania solicita Presedintelui si Prim-Ministrului Romaniei luarea de masuri urgente pentru a garanta securitatea membrilor societatii civile si pentru a combate agresiunea unor invest.

Profesorii romani stabiliti in Ungaria uita de unde au plecat si prezinta Romania intr-un mod depreciativ: O tara plina de oameni saraci si tigani cersetori

Profesorii de limba romana din Ungaria prezinta copiilor maghiari tara noastra intr-un mod depreciativ. Romania este o tara plina de oameni saraci si de tigani cersetori, spun dascalii de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )