Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul deces in fotbalul romanesc din cauza COVID-19: tragedia a lovit un fost sportiv al Olimpiei Satu Mare

Adevărul Adevărul,
Primul deces in fotbalul romanesc din cauza COVID-19: tragedia a lovit un fost sportiv al Olimpiei Satu Mare

Avram Goia, fost fotbalist al echipei Olimpia Satu Mare in anii 80, a murit, la doar 61 de ani, dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Anuntul a fost facut public duminica la pranz, de catre clubul la care a activat. continuă pe Adevărul

Un bebelus a murit in SUA din cauza infectiei cu coronavirus

SUA au inregistrat primul deces al unui nou-nascut care a fost pozitiv pentru coronavirus. Copilul a murit la Chicago, potrivit directorului Departamentului de Sanatate Publica din Illinois,dr. Ngozi.

Al 25-lea deces din cauza coronavirus, confirmat in Romania

Al 25-lea deces din cauza coronavirus a fost confirmat in Romania.

Un nou deces in Romania din cauza coronavirusului: Bilantul- 18 pacienti decedati

Un nou caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus a fost inregistrat in Romania, bilantul urcand astfel la 18. Este vorba despre o femeie in varsta de 76 ani, din judetul Cluj.

Primul ventilator mecanic romanesc a trecut testul de functionare. Dispozitivul a fost creat la Timisoara, unde sute de specialisti din diverse domenii s-au alaturat luptei cu COVID-19

Sute de persoane au creat primul ventilator mecanic romanesc, la Timisoara, si au anuntat ca prototipul a trecut cu succes, sambata, de primul test de functionare. Ideea de a proiecta si produce un ventilato.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

Doi medici de la Spitalul Gerota, in stare critica din cauza COVID-19. Ce au anuntat Arafat si Tataru

Doi medici, in varsta de 40 de ani, de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, sunt in stare critica din cauza COVID-19. Pronosticul doctorilor este rezervat. Doi medici de la Spitalul Gerota, in stare critica din cauza COVID-19. Anunt Arafat si Tataru Vineri seara, secretarul de stat Raed Arafat spunea ca sefa sectiei Terapie Intensiva a .

Haos la spitalul Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti: Medicii ameninta ca vor intra in greva din cauza lipsei de echipament de protectie

Haos la spitalul Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, in plina pandemie de coronavirus. Medicii ameninta autoritatile ca de luni vor intra in greva, din cauza lipsei echipamentului de protectie pentru.

Medic roman din Franta: Din cauza numarului mare de pacienti infectati, incepem sa avem si pacienti tineri in stare grava. Lupta va fi lunga

Radu Lupescu, medic roman stabilit la Strasbourg, marturiseste ca in Franta suntem in toiul furtunii. Paturile de terapie intensiva sunt pline. De asemenea, din cauza numarului mare de pacienti infectati, Radu Lupescu subliniaza ca Franta incepe sa aiba si pacienti tineri in stare grava. El avertizeaza ca lupta cu virusul COVID 19 va fi lunga si lanseaza un indemn: Stati acasa, nu bravati interdictia de iesire!.

Fost ministru francez, decedat din cauza coronavirusului!

Patrick Devedjian a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat s.

Fostul fotbalist roman Avram Goia a decedat in Spania din cauza infectarii cu noul coronavirus

Fostul fotbalist roman, Avram Goia, a decedat in Spania, la varsta de 61 de ani din cauza infectarii cu noul coronavirus. Avram Goia a activat la echipa Olimpia Satu Mare si de mai multi ani era stabilit in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )