Libnet.ro
UNICEF

22:15

Primul deces legat de Pokemon Go: Un tanar de 18 ani prins intr-o ambuscada din cauza jocului-fenomen a fost impuscat mortal in Guatemala

Hotnews Hotnews,
 Primul deces legat de Pokemon Go: Un tanar de 18 ani prins intr-o ambuscada din cauza jocului-fenomen a fost impuscat mortal in Guatemala

Un tanar in varsta de 18 ani a fost impuscat mortal in Guatemala, in timp ce juca Pokemon Go, ceea ce pare sa fie primul deces inregistrat in lume in legatura cu jocul-fenomen. Tanarul a fost, cel mai probabil, prins intr-o ambuscada impreuna cu varul sau, pe care il invitase sa joace impreuna Pokemon Go, scrie The Independent. continuă pe Hotnews

Pokemon cu ghinion: un tanar de 18 ani, ucis in timp ce vana un monstru virtual

Dupa ce jucatori de Pokemon Go au gasit cadavre si au fost jefuiti, cea mai noua stire negativa e cu uciderea unui tanar de 18 ani.

Primul om ucis din cauza jocului Pokemon Go: Un adolescent de 18 ani incerca sa captureze un pokemon

Pokemon Go, cel mai in voga joc la ora actuala, a ucis un adolescent, in Guatemala, iar varul lui a fost ranit cand incercau sa captureze un pokemon in vecinatatea casei unui.

Primul deces cauzat de Pokemon Go

Un tanar de 18 ani a fost ucis in Guatemala, iar varul sau a fost ranit, dupa ce au fost prinsi in vecinatatea casei unui necunoscut, in timp ce incercau sa captureze unul dintre personajele jocului Pokemon Go, informeaza Daily Mail, potrivit Mediafax.

Accesorii pentru Pokemon Go: prinde reducerile si apoi prinde-i pe toti

Daca vrei sa e numeri printre cei mai buni jucatori de Pokemon Go, atunci ai nevoie de o serie de accesorii pe masura. Dupa cum probabil ai aflatdeja,Pokemon Go a ajuns in Romania, dar a fost aproape imposibil de jucat sambata. Pokemon Go se foloseste de GPS si de realitatea augmentata pentru a umple mediul inconjurator [].

Esti fan Pokemon Go? Iata cum poti avea un super-monstru Vaporeon, fara sa-l cauti nebuneste prin oras!

Presupunand ca aveti deja un monstrulet Eevee in colectia voastra de capturi din Pokemon Go si ca aveti si destule candies pentru a-l dezvolta, s-ar putea sa fiti frustrati ca optiunea evolve pentru acest.

Un nou scandal provocat de Pokemon Go. Ce scop ascuns ar avea jocul

Popularitatea Pokemon Go nu poate fi contestata in acest punct. Jocul creat de Nintendo si Niantic a pus stapanire peste intreaga lume, dar asta a avut si consecinte neplacute: jafuri si.

Pokemon Go: Isteria provocata de aparitia unui pokemon rar intr-un parc din New York

Pokemon Go poate fi considerata una dintre cele mai populare aplicatii care au aparut in ultimul timp. Jocul a adunat in cateva saptamani o multime de fani care au decis sa plece la vanatoare de pokemoni. In video-ul de mai jos puteti.

Isteria Pokemon Go: Un barbat din Noua Zeelanda si-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului

Jocul Pokemon Go a isterizat intreg mapamondul. Dupa mai multe cazuri in care oamenii s-au pierdut fie intr-un cimitir, fie intr-o mina dupa ce au ajuns acolo la vanatoare de pokemoni,.

Pokemon Go. Protejeaza-ti corpul cand pleci la vanatoare

Daca joci Pokemon Go nu poti la fel de atent ca de obicei pe unde mergi. Poate picioarele iti sunt obosite, poate ai chiar bataturi, poate esti ars de soare, dar nu-l poti lasa pe Pikachu sa scape, scrie The Verge. Asa ca, inainte de a pleca la vanatoare pe Pokemoni, ia cateva masuri pentru a-ti asigura protectia corpului.

S-a jucat Pokemon Go si a murit. Cum a fost posibil

Un tanar de 17 ani a fost impuscat mortal si altul a fost grav ranit in timp ce jucau Pokemon Go. Cei doi au intrat intr-o casa din Guatemala cautand animalele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )