Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primul om ucis din cauza jocului Pokemon Go: Un adolescent de 18 ani incerca sa captureze un pokemon

B1 B1,
Primul om ucis din cauza jocului Pokemon Go: Un adolescent de 18 ani incerca sa captureze un pokemon

Pokemon Go, cel mai in voga joc la ora actuala, a ucis un adolescent, in Guatemala, iar varul lui a fost ranit cand incercau sa captureze un pokemon in vecinatatea casei unui. continuă pe B1

Doi adolescenti au fost atacati cu arma din cauza jocului Pokemon Go

Doi adolescenti care jucau Pokemon Go in masina lor sambata seara au fost tintele unui atac cu arma dupa ce un proprietar din Florida a crezut ca acestia sunt hoti, scrie BBC News in editia electronica.

Doi adolescenti, aproape sa fie impuscati din cauza jocului Pokemon Go

Doi adolescenti care jucau Pokemon Go in masina lor sambata seara au fost tintele unui atac cu arma dupa ce un proprietar din Florida a crezut ca acestia sunt hoti, scrie BBC News in editia electronica, potrivit Agerpres.

Primul om ucis din cauza Pokemon Go

Un jucator de Pokemon Go din Guatemala ar fi fost impuscat in timp ce cauta monstrii virtuali. Cu totii stiam ca se va intampla la un moment dat, iar acum, vremea a sosit. Daca.

Primul deces legat de Pokemon Go: Un tanar de 18 ani prins intr-o ambuscada din cauza jocului-fenomen a fost impuscat mortal in Guatemala

Un tanar in varsta de 18 ani a fost impuscat mortal in Guatemala, in timp ce juca Pokemon Go, ceea ce pare sa fie primul deces inregistrat in lume in legatura cu jocul-fenomen. Tanarul a fost, cel mai probabil, prins intr-o ambuscada impreuna cu varul sau, pe care il invitase sa joace impreuna Pokemon Go, scrie The Independent.

Politia Romana, mesaj pe Facebook pentru utilizatorii jocului Pokemon GO

Isteria Pokemon GO a atins si Romania. Politia Romana s-a sesizat si ea si i-a invitat pe toti soferii sa vaneze creaturile virtuale respectand regulile de circulatie.

Era sa moara in cimitir, din cauza unui Pokemon. O femeie a ramas blocata in copac

O femeie din New Jersey a ramas blocata intr-un copac dintr-un cimitir, in timp ce incerca sa prinda un pokemon, si a fost nevoita sa sune la pompieri pentru a se putea da jos de acolo, potrivit.

FOTO: SUA: Cel mai amuzant mesaj adresat fanilor jocului Pokemon Go

Un cetatean american a afisat la intrarea cladirii in care locuieste un bilet al carui mesaj are drept grup tinta fanii jocului video Pokemon Go. Pe scurt, mesajul le aminteste acestora de legea privind incalcarea proprietatii private, in cel mai amuzant mod.

Isteria Pokemon Go. Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari intre fanii Pokemon si membrii a doua grupari anti-islamiste (VIDEO)

Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari atipice dintre fanii jocului Pokemon Go si miscarea Antifa versus membrii organizatiei Pegida, potrivit Russia Today. Bizara reuniune a devenit.

Prima tara din lume care interzice Pokemon Go. Contravine legilor

Autoritatile indoneziene au fost primele care au interzis jocul de mare succes din toata lumea,Pokemon Go, in parlamentul prezidential, miercuri, 20 iulie, scrie Jurnalul National. Acesta este.

Primul deces cauzat de Pokemon Go

Un tanar de 18 ani a fost ucis in Guatemala, iar varul sau a fost ranit, dupa ce au fost prinsi in vecinatatea casei unui necunoscut, in timp ce incercau sa captureze unul dintre personajele jocului Pokemon Go, informeaza Daily Mail, potrivit Mediafax.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )