Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul mesaj al ambasadorului SUA in Romania, dupa investirea Guvernului. Ciolacu, apreciat de americani pentru votul dat de PSD in Parlament

Adevărul Adevărul,
Primul mesaj al ambasadorului SUA in Romania, dupa investirea Guvernului. Ciolacu, apreciat de americani pentru votul dat de PSD in Parlament

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite in Romania, a apreciat faptul ca partidele politice au ajuns la un consens pentru votarea in mod rapid a noului Guvern. Printre cei apreciati de diplomatul american este nominalizat si Marcel Ciolacu, mai ales pentru modul cum a reusit sa-i mobilizeze pe cei din PSD pentru vot. continuă pe Adevărul

Ponta afirma ca Pro Romania va vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, joi, ca parlamentarii partidului sau vor vota la vedere investirea Guvernului Citu si i-a indemnat si pe ceilalti alesi din Legislativ sa vina la munca si sa-si faca datoria fata de cetateni.

Investirea Guvernului Orban, votata sambata

Parlamentarii vor vota sambata, de la ora 11,00, investirea Guvernului Orban, procedura urmand sa fi.

ALDE ataca PSD pentru ca a votat investirea Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE au refuzat sa voteze sambata investirea guvernului Ludovic Orban II, noul executi.

Ludovic Orban, discurs pentru investirea Guvernului: PNL va reusi sa gestioneze situatia provocata de coronavirus

Ludovic Orban nu a putut sa-si sustina discursul pentru investirea Guvernului sau in Parlament fiindca se afla in autoizolare la Vila Lac 1 din cauza coronavirusului.

Coronavirus: Premiera in istoria Parlamentului Procedura exceptionala in care se va vota sambata investirea Guvernului Orban 3

Parlamentul a stabilit si a anuntat oficial conditiile exceptionale in care se va desfasura sedinta de sambata pentru investirea Guvernului Orban 3. Accesul se va face pe un traseu dezinfectat, prestabilit si marcat vizibil, iar parlamentarii vor intra pe rand in sala ca sa voteze. Ludovic Orban nu va participa pentru ca este izolat la Vila Lac 1, in timp ce ministrii care se afla in carantina vor fi audiati prin videoconferinta.

Liberalii voteaza la vedere pentru investirea guvernului Citu

Liberalii vor vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu, liderul deputatilor PNL sustinand ca prioritatea acum este criza coronavirusului.

Primul mesaj al lui Florin Citu dupa ce si-a depus mandatul: inteleg sa fiu alaturi de partid si presedintele lui in momente dificile

Florin Citu a explicat, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook de ce si-a depus mandatul de premier desemnat. Liberalul lasa de inteles ca a luat decizia pentru a nu-l supara pe presedintele partidului, Ludovic Orban.

Cand si unde a fost construit, de fapt, primul magazin Lidl din Romania

Colaborarea cu furnizorii din Romania este una dintre prioritatile Lidl si, de aceea, acesta include in oferta un numar din ce in ce mai mare de produse locale. Pentru ca intelege apetitul romanilor pentru produse autentice, a inclus in sortiment de produse dezvoltate local, cum sunt cele din gama Camara Noastra sau fructele si legumele .

Votul pentru investirea Guvernului Orban a inceput

ACTUALIZARE - Pana acum au fost exprimate 243 de voturi fiind nevoie de cel putin 233 astfel incat sa se asigure cvorumul necesar. --- * ACTUALIZARE: Ludovic Orban: Romania traverseaza o perioada dificila care reclama investirea urgenta a unui Guvern cu puteri depline --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Guvernul Orban NU merita votat! Dar PSD a ales sanatatea romanilor! Marcel Ciolacu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe care l-ar fi spus in plenul Parlamentului, in conditii normale. --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a votat in favoarea Guvernului Orban.

Vot in conditii exceptionale pentru investirea Guvernului Orban

ACTUALIZARE - Victor Ponta: Am votat impotriva acestei mascarade. Orban este cel vinovat de faptul ca am irosit sute de teste, de manusi si masti de care oameni aveau nevoie. --- * ACTUALIZARE - Pana acum au fost exprimate 243 de voturi fiind nevoie de cel putin 233 astfel incat sa se asigure cvorumul necesar. --- * ACTUALIZARE: Ludovic Orban: Romania traverseaza o perioada dificila care reclama investirea urgenta a unui Guvern cu puteri depline .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )