Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul senator PSD care se delimiteaza de Catalin Radulescu: De 24 de ore astept cel putin niste scuze

Adevărul Adevărul,
Primul senator PSD care se delimiteaza de Catalin Radulescu: De 24 de ore astept cel putin niste scuze

Senatorul PSD de Cluj Horia Nasra a declarat, miercuri, ca de 24 de ore asteapta cel putin niste scuze din partea deputatului PSD Catalin Radulescu, dupa ce acesta a declarat ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui alungati cu tunurile cu apa si ca are o mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie, spunand ca rolul unui parlamentar nu este sa disperseze romanii cu tunurile de apa. continuă pe Adevărul

Cine este Miki Boxeru, fost sportiv din Timisoara de la care deputatul Catalin Radulescu s-a imprumutat cu 100.000 de euro

Deputatul Catalin Radulescu, care a declarat intr-un interviu pentru Adevarul ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si e pregatit sa o foloseasca din nou, ii datoreaza unui timisorean 100. 000 de euro. Creditorul lui Radulescu este Mitica Viel, cunoscut sub numele de Miki Boxeru. Un personaj controversat, Miki Boxeru sustine ca il cunoaste pe Radulescu dinainte de Revolutie, cand deputatul era student la Timisoara.

VIDEO Catalin Radulescu, acuzat de implicare in Mineriada din 13-15 iunie 1990. Deputatul PSD, urmarit penal pentru tulburarea linistii publice

Asociatia 21 Decembrie a anuntat ca a cerut Parchetului General sa investigheze implicarea deputatului PSD Catalin Radulescu in organizarea mineriadei din 13-15 iunie 1990, transmite Digi24. in replica, Radulescu a declarat, la postul TV amintit, ca acuzatorii sai sunt niste idioti.

Deputatul PSD Catalin Radulescu cere ca protestatarii din Piata Victoriei sa fie evacuati cu tunurile de apa si ameninta ca va iesi cu arma in strada daca e nevoie (FOTO, VIDEO)

Deputatul PSD de Arges, Catalin Radulescu, s-a facut remarcat in spatiul public datorita declaratiilor controversate, a jignirilor aduse atat jurnalistilor cat si altor persoane din.

Premierul Sorin Grindeanu, despre declaratiile deputatului cu mitraliera, Catalin Radulescu: Nu sunt de acord cu ceea ce am vazut. Sunt afirmatii excesive

Seful Guvernului, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, dupa sedinta de bilant a MAI, ca nu este de acord cu declaratiile deputatului PSD de Arges Catalin Radulescu, privindu-i pe protestatarii din Piata Victoriei, calificandu-le drept excesive.

Cum AGATA pe Facebook deputatul PSD care cere evacuarea protestatarilor cu tunuri de apa: Ar fi prima data cand un medic GINECOLOG politician ar rapi o fata frumoasa (FOTO)

Deputatul PSD de Arges, Catalin Radulescu, a starnit revolta opiniei publice dupa ce a cerut ca protestatarii din Piata Victoriei sa fie evacuati cu tunuri de apa si dupa ce a spus ca el insusi.

Deputatul PSD Catalin Radulescu, cercetat dupa ce a spus ca detine o mitraliera AKM pe care e pregatit sa o foloseasca oricand

Trei persoane din judetul Arges au sesizat Parchetul Curtii de Apel Pitesti si i-au solicitat sa se autosesizeze in legatura cu declaratiile facute de deputatul PSD Catalin Radulescu. Acesta a cerut ev.

Dosar penal pe numele deputatului cu mitraliera Catalin Radulescu. Acuzatiile vizeaza faptele de tulburare a linistii si ordinii publice. Deputatul PSD de Arges: De ce mai stau ca prostii acolo? Eu arma cu care am tras la Revolutie am pastrat-o. Sunt preg

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a deschis un dosar penal pe numele deputatului PSD Catalin Radulescu pentru fapta de tulburare a linistii si ordinii publice ca urmare a declaratiilor sale din ultimele zile, privind protestatarii antiguvernamentali din Piata Victoriei.

Scandal in direct cu Catalin Radulescu: Deputatul PSD acuza ca jurnalistii i-au trunchiat declaratiile despre arme si folosirea violentei impotriva protestatarilor (VIDEO)

Dupa ce luni a aparut in Adevarul un interviu dat de deputatul PSD Catalin Radulescu in care acesta afirma ca ar trebui folosite tunurile cu apa impotriva protestatarilor din Piata Victoriei.

Deputatul PSD Catalin Radulescu sustine ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui alungati cu tunuri cu apa: Mi-am pastrat arma cu care am tras la revolutie. Sunt pregatit sa ies sa trag imediat. Daca ma apuca pe mine vreo nebunie, pot sa ies unde vr

Deputatul PSD Catalin Radulescu considera ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui sa fie alungati cu tunuri cu apa, intrucat nu mai au motiv sa manifesteze si pentru a evita ca locul sa fie transformat intr-un maidan.

Catalin Radulescu (PSD) se plange de indemnizatia de parlamentar: Pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficienta treaba in tara asta! Atat timp cat eu trebuie sa-mi cumpar 3-4 costume pe luna, nu-mi ajung nici banii de un pantof (VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat marti, in Parlament, ca nu se descurca cu banii si ca salariile demnitarilor ar trebui majorate deoarece trebuie sa-si cumpere costume, sa vina.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )