Libnet.ro
UNICEF

09:30

in primul trimestru, MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de 17,6 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in primul trimestru, MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de 17,6 milioane euro

MedLife a inregistrat in primele trei luni ale acestui an o cifra de afaceri la nivel de grup de 17,6 milioane euro in crestere cu 21% fata de aceeasi perioda a anului trecut, cand valoarea cifrei de afaceri a fost de aproximativ 14,8 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Allianz-Tiriac Asigurari: Venituri din prime de 241,5 milioane lei, in primul trimestru

Allianz-Tiriac Asigurari a incheiat primul trimestru al anului acestuia cu venituri totale din activitatea de asigurari generale si de viata de 241,5 milioane de lei, in crestere cu 5% comparativ cu subscrierile de 230 milioane de lei realizate in aceeasi perioada din anul anterior, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Profitul RBI a scazut cu 71% in primul trimestru

Raiffeisen Bank International RBI) a inregistrat o scadere de 71% a profitului consolidat pe primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de la 272 milioane de euro, la 157 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al institutiei de credit.

Piata de leasing a scazut cu 12% in primul trimestru

Piata de leasing a inregistrat in primul trimestru o scadere de 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 242,86 milioane euro, pe fondul reducerii cu 19% a segmentului auto, la 173,2 milioane euro, a declarat marti presedintele ALB Romania, Antoaneta Curteanu.

Carpatica Asig - crestere de 95% a primelor brute subscrise in primul trimestru

Carpatica Asig a inregistrat o crestere de 95% a volumului de prime brute subscrise, comparativ cu perioada similara a anului precedent, de la 64,40 milioane lei in 2012 la 125,84 milioane lei anul acesta, conform rezultatelor financiare preliminare pe primul trimestru.

Piata de leasing a scazut cu 12% in primul trimestru

Piata de leasing a inregistrat in primul trimestru o scadere de 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 242,86 milioane euro, pe fondul reducerii cu 19% a segmentului auto, la 173,2 milioane euro, a declarat presedintele ALB Romania,.

Grupul Kruk a raportat un profit net de aproximativ 20,5 milioane lei, in primul trimestru

In primul trimestru al anului acestuia, Grupul Kruk a raportat un profit net de aproximativ 20,5 milioane lei, in crestere cu 41% comparativ cu primul trimestru al anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa emis de companie.

Primele brute subscrise de VIG in Romania au scazut in primul trimestru cu 25%

Primele brute subscrise de companiile grupului austriac de asigurari Vienna Insurance in Romania au scazut in primul trimestru cu 24,8%, la 101,2 milioane euro, iar pierderile au insumat 2,9 milioane euro, pe fondul situatiei dificile din piata, indeosebi in zona asigurarilor auto.

Safety Broker a intermediat prime de peste 11,5 milioane euro in primul trimestru

Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat in primul trimestru al anului acesta prime in valoare de peste 11,5 milioane euro, cu 4,4 milioane euro mai mult decat in perioada corespondenta a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Veniturile Intralot au crescut cu 32,1% in primul trimestru al anului acestuia

Veniturile grupului grecesc Intralot au crescut, in primul trimestru al anului acesta, cu 2,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, inregistrand un total de 355,8 milioane de euro.

National Bank of Greece a obtinut un profit de 27 milioane euro in primul trimestru

National Bank of Greece NBG), proprietara Bancii Romanesti, a obtinut in primul trimestru un profit net de 27 de milioane euro, rezultat care include efectul unei pierderi de 159 milioane euro generate de preluarea Eurobank, fata de pierderi de 265 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )