Libnet.ro
UNICEF

23:00

Printul Charles si Iohannis au discutat situatia comunitatii romanesti din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Printul Charles si Iohannis au discutat situatia comunitatii romanesti din Marea Britanie

Altetea Sa Regala Charles Printul de Wales, aflat in vizita oficiala in tara noastra, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Mare Cruce, in semn de pretuire pentru activitatea Printului de Wales in Romania si pentru promovarea imaginii acesteia in lume. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul si Printul Charles au discutat despre romanca ranita in atentatul de la Londra

Printul Charles al Marii Britanii a plecat de la Palatul Victoria dupa aproximativ 30 de minute de discutii cu premierul Sorin Grindeanu despre romanca ranita in atentatul de la Londra de saptamana trecuta, despre romanii din Marea Britanie si despre cooperarea foarte buna intre autoritatile celor doua state, au declarat surse guvernamentale.

Ce au discutat Klaus Iohannis si Printul Charles

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Printul Charles au discutat, miercuri, in cadrul convorbirilor desfasurate la Palatul Cotroceni, despre dezvoltarea si aprofundarea relatiei de Parteneriat.

Premierul si Printul Charles au discutat despre romanca ranita in atentatul de la Londra si despre comunitatea de romani

Printul Charles al Marii Britanii a plecat de la Palatul Victoria dupa aproximativ 30 de minute de discutii cu premierul Sorin Grindeanu despre romanca ranita in atentatul de la Londra de saptamana trecuta, despre romanii din Marea Britanie si despre cooperarea foarte buna intre autoritatile celor doua state, au declarat pentru News. ro, surse guvernamentale.

Presedintele Iohannis se intalneste miercuri cu printul Charles, pe care il va decora cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles, caruia ii va conferi Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Mare Cruce.

Iohannis, dupa intalnirea cu Printul Charles: E un prieten apropiat al Romaniei, promoveaza imaginea tarii noastre

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, miercuri, dupa ce l-a primit la Palatul Cotroceni pe Printul Charles, ca acesta este un prieten apropiat al Romaniei, care are un merit important la.

Printul Charles incepe miercuri o vizita oficiala in Romania: Mostenitorul coroanei britanice va fi decorat de presedintele Klaus Iohannis

Printul Charles revine in Romania. De data aceasta mostenitorul coroanei britanice va veni intr-o vizita oficiala. Acesta va fi decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National.

Presedintele Iohannis il primeste, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe printul Charles, pe care il va decora cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe printul Charles, caruia ii va conferi Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Mare Cruce, informeaza Administratia Prezidentiala.

Printul Charles al Marii Britanii isi incepe vizita oficiala in Romania

Printul Charles al Marii Britanii isi incepe astazi vizita oficiala de trei zile in Romania. in prima zi a vizitei, Printul de Wales va fi decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce.

Printul Charles, NEGLIJENT cu imaginea sa. Mostenitorul coroanei britanice, cu PANTOFII RUPTI la Bucuresti (FOTO)

Printul Charles de Wales se afla intr-o vizita oficiala in Romania, fiind decorat de presedinte Klaus Iohannis cu Steaua Romaniei pentru promovarea imaginii Romaniei.

Printul Charles, decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Mare Cruce

Printul Charles este in vizita in Romania, timp de trei zile, iar miercuri dupa-amiaza a mers la Mormantul Eroului Necunoscut, din parcul Carol, unde a depus o coroana de flori. Imaginile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )