Libnet.ro
UNICEF

05:00

PRO Romania si ALDE au fuzionat. Victor Ponta a fost desemnat de Congres pentru functia de premier

Antena3 Antena3,
PRO Romania si ALDE au fuzionat. Victor Ponta a fost desemnat de Congres pentru functia de premier

PRO Romania si ALDE au decis, duminica, fuziunea celor doua partide. De asemenea, Victor Ponta a fost desemnat pentru functia de prim-ministru si a fost lansat si programul electoral al PRO Romania pentru alegerile parlamentare. continuă pe Antena3

Congresul de fuziune dintre Pro-Romania si ALDE se defasoara online

Congresul pentru aprobarea fuziunii dintre Pro Romania si ALDE se va desfasura online, duminica, incepand cu ora 13,00, acesta fiind precedat de cate un congres al fiecarei formatiuni. in final, unirea celor doua formatiuni va fi aprobata in Congresul de fuziune, iar noul partid se va numi Pro Romania Social Liberal, transmite Agerpres.

Victor Ponta: USR e cea mai distructiva forta in acest moment (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, la congresul de fuziune Pro Romania - ALDE, ca noua echipa nu va face blaturi cu PSD, PNL sau USR. Despre Uniunea Salvati Romania, fost premier a sustinut ca este cea mai distructiva.

Promisiunile lui Victor Ponta: Venit minim de criza, ajutor pentru firme, redeschiderea scolilor, testarea gratuita a populatiei (VIDEO)

Fuziunea Pro Romania - ALDE a fost validata duminica, intr-un congres. in cadrul evenimentului, care s-a desfasurat online, Victor Ponta a anuntat cinci promisiuni pe care le vor duce la indeplinire chiar din pr.

Pro Romania si ALDE vor fuziona in Pro Romania Social Liberal

Congresul pentru aprobarea fuziunii dintre Pro Romania si ALDE se va desfasura online, duminica, incepand cu ora 13,00, acesta fiind precedat de cate un congres la nivelul fiecareia dintre formatiuni, scrie g4media.

Congresul de fuziune dintre Pro Romania si ALDE, desfasurat astazi in online

Congresul pentru aprobarea fuziunii dintre Pro Romania si ALDE se va desfasura online, duminica, incepand cu ora 13,00, acesta fiind precedat de cate un congres al fiecarei formatiuni, scrie Agerpres.

Victor Ponta: Redeschiderea scolilor este una dintre masurile pe care le aplicam din prima zi!

Victor Ponta critica autoritatile pentru masura care prevede ca toate scolile sa isi desfasoare cursurile online. Potrivit liderului Pro Romania, inchiderea scolilor este una total gresita.

Fuziunea ALDE - Pro Romania e un raspuns la intelegerea subterana PSD - PNL, sustine Tariceanu

Fuziunea ALDE - Pro Romania e un raspuns la intelegerea pe sub masa PSD - PNL, a declarat Calin Po.

Victor Ponta o ataca dur pe Monica Anisie: Aceasta femeie incompetenta nu intelege

Liderul ProRomania Victor Ponta a lansat sambata un adac dur asupra ministrului Educatiei Monica Anisie, pe care o catalogheaza drept femeie incompetenta si o acuza ca inchide scolile desi rata de infectare este sub 1%.

Ponta: PSD sa ma sustina pe mine drept prim-ministru

Pro Romania si ALDE au fuzionat ieri in cadrul unui congres desfasurat online, iar Victor Ponta a fo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )