Libnet.ro
UNICEF

13:00

Promisiunile lui Victor Ponta: Venit minim de criza, ajutor pentru firme, redeschiderea scolilor, testarea gratuita a populatiei (VIDEO)

B1 B1,
Promisiunile lui Victor Ponta: Venit minim de criza, ajutor pentru firme, redeschiderea scolilor, testarea gratuita a populatiei (VIDEO)

Fuziunea Pro Romania - ALDE a fost validata duminica, intr-un congres. in cadrul evenimentului, care s-a desfasurat online, Victor Ponta a anuntat cinci promisiuni pe care le vor duce la indeplinire chiar din pr. continuă pe B1

Promisiunile lui Ponta: Venit minim de criza, scutiri de taxe si impozite, deschiderea scolilor si testarea pentru absolut toti romanii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, anunta cinci promisiuni pe care formatiunea politica pe care o conduce le face inca din prima zi in care va avea puterea politica. Printre altele, Ponta vorbeste despre un venit minim de criza, scutiri de taxe si impozite pentru companiile care raman in activitate si pastreaza angajatii, dar si despre deschiderea scolilor si testarea in vederea depistarii COVID-19 pentru absolut toti romanii.

Victor Ponta: USR e cea mai distructiva forta in acest moment (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, la congresul de fuziune Pro Romania - ALDE, ca noua echipa nu va face blaturi cu PSD, PNL sau USR. Despre Uniunea Salvati Romania, fost premier a sustinut ca este cea mai distructiva.

PRO Romania si ALDE au fuzionat. Victor Ponta a fost desemnat de Congres pentru functia de premier

PRO Romania si ALDE au decis, duminica, fuziunea celor doua partide. De asemenea, Victor Ponta a fost desemnat pentru functia de prim-ministru si a fost lansat si programul electoral al PRO Romania pentru alegerile parlamentare.

Victor Ponta o ataca dur pe Monica Anisie: Aceasta femeie incompetenta nu intelege

Liderul ProRomania Victor Ponta a lansat sambata un adac dur asupra ministrului Educatiei Monica Anisie, pe care o catalogheaza drept femeie incompetenta si o acuza ca inchide scolile desi rata de infectare este sub 1%.

Victor Ponta: Redeschiderea scolilor este una dintre masurile pe care le aplicam din prima zi!

Victor Ponta critica autoritatile pentru masura care prevede ca toate scolile sa isi desfasoare cursurile online. Potrivit liderului Pro Romania, inchiderea scolilor este una total gresita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )